1. Haberler
  2. Spor
  3. Başakşehir, Iberia Tiflis’i Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti

Başakşehir, Iberia Tiflis’i Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başakşehir, Iberia Tiflis’i Deplasmanda Mağlup Etti

AA UEFA Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında, Gürcistan temsilcisi Iberia Tiflis’i deplasmanda 1-0’lık skorla geçmeyi başaran Başakşehir’in teknik direktörü Çağdaş Atan, düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Atan, oyunun sonunda hak ettikleri bir golle galip geldiklerini vurguladı.

“Güzel bir maç oldu.” diyen Çağdaş Atan, “Iberia takımı, ligde 19 maç oynadığı için fiziksel olarak bizden daha hazırdı. Oyuna arzuladığımız gibi baskı yaparak iyi başladık. İlk yarıda ve ikinci yarıda da oyunu erken koparabilecek pozisyonlar yakaladığımızı düşünüyorum. Iberia, bugünkü mücadelesiyle saygı duyulmayı hak ettiğini bir kez daha gösterdi. Ancak takım olarak iyi bir performans sergiledik, fakat bireysel olarak 2-3 oyuncumuzun daha düşük performans sergilediği bir maç oldu.”

Galibiyetin Önemi

Galibiyetin önemine dikkat çeken Atan, “Oyunun sonunda bence hak ettiğimiz, Davidson’un da çok hak ettiği golle kazandık. Davidson bugün müthiş bir performans sergiledi. Bu gol bizim için çok önemliydi. Eğer İstanbul’daki maça 0-0 gitseydik, Iberia takımı savunmayı daha katı hale getirebilirdi. Ancak 1-0’lık skor, onları biraz daha açık oynamaya zorlayacak. Bu da bizim için alan ve zaman bulmak anlamına geliyor.”

İki takımın oyuncularını da mücadelelerinden ötürü kutlayan Atan, “Iberia Tiflis’i beklediğimizden daha motive, konsantre, sert ve kompakt bulduk. Daha önceki maçlarında verdikleri boşlukları bize karşı vermemeye çalıştılar. Pazartesi günü ilk lig maçımız var ve oraya konsantre olacağız. Perşembe günü de rövanş maçı için hazır olacağız.” şeklinde sözlerini tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başakşehir, Iberia Tiflis’i Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin