1. Haberler
  2. Spor
  3. Başakşehir, Antalyaspor’u 5-2 Mağlup Ederek Farklı Galip Geldi

Başakşehir, Antalyaspor’u 5-2 Mağlup Ederek Farklı Galip Geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’de Başakşehir, Antalyaspor’u Farklı Yendi

Haber Merkezi – Süper Lig’in 4. hafta karşılaşmasında, Çağdaş Atan’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Medipol Başakşehir, Alex de Souza yönetimindeki Antalyaspor’u konuk etti. Müsabaka, Fatih Terim Stadyumu’nda gerçekleşti ve ev sahibi takım Başakşehir, zorlu bir mücadele sonunda sahadan 5-2 galip ayrıldı.

Maçın başlama düdüğü ile birlikte Antalyaspor, 2-0’lık bir üstünlük sağladı. İlk yarının 2. dakikasında Sam Larsson’un attığı golle öne geçen konuk takım, 41. dakikada tekrar Larsson ile skoru 2-0’a taşıdı. Ancak Başakşehir, bu durumu tersine çevirmekte kararlıydı.

İlk yarının sonlarına doğru, 43. dakikada Joao Figueiredo’nun attığı golle Başakşehir, umutlarını yeniden yeşertti. İkinci yarıda ise Deniz Türüç’ün 62. dakikada kaydettiği gol, ev sahibi takımın eşitliği sağlamasına yardımcı oldu. Ardından, 64, 72 ve 80. dakikalarda Krzysztof Piatek’in ardı ardına attığı gollerle Başakşehir, maçı 5-2’lik skorla kazanarak büyük bir comeback yaptı.

Bu önemli galibiyetle birlikte, Başakşehir puanını 7’ye yükseltirken, Antalyaspor 4 puanda kaldı. Süper Lig’de milli aranın ardından, Başakşehir Bodrum FK’ya konuk olacakken, Antalyaspor ise Adana Demirspor’u ağırlayacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başakşehir, Antalyaspor’u 5-2 Mağlup Ederek Farklı Galip Geldi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin