1. Haberler
  2. Spor
  3. Barış Alper Yılmaz’a Olympiakos Talip Oldu

Barış Alper Yılmaz’a Olympiakos Talip Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

A Milli Takım ve Galatasaray formasıyla dikkatleri üzerine çeken Barış Alper Yılmaz, Avrupa’nın önemli kulüplerinden Olympiakos’un radarına girmiş durumda. Yunan temsilcisi, genç yeteneğin transfer şartlarını araştırmak için çalışmalarına başladı.

Yaz transfer döneminin başında, Galatasaray yönetimi Barış için 30 milyon eurodan kapıyı açmıştı. Ancak gelinen noktada, yönetim teklifleri değerlendirme aşamasına geldi ve eğer oyuncu da bu transferi istemesi durumunda, gerekli izinlerin verilmesine karar verildi.

Barış Alper Yılmaz'a Olympiakos Talip Oldu

Geçtiğimiz Sezon Performansı

Barış Alper Yılmaz, 2022-2023 sezonunda çıktığı 55 karşılaşmada 7 gol atıp, 12 de asist yaparak toplamda 19 gole katkı sağladı. Bu gollerin çoğu, takımının şampiyonluk hedefinde kritik bir rol oynadı.

Güncel Piyasa Değeri

Şu anda piyasa değeri 20 milyon euro olarak belirlenen Barış Alper Yılmaz’ın, Galatasaray ile olan sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor. Bu durum, onu Avrupa’nın gözde genç yeteneklerinden biri haline getiriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Barış Alper Yılmaz’a Olympiakos Talip Oldu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin