Avrupa’daki temsilcilerimizin maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’de 9. haftanın sona ermesinin ardından Fenerbahçe, Trabzonspor, Sivasspor ve Başakşehir yönünü Avrupa’ya çevirdi.

HAKEMLER BELLİ OLDU

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu dördüncü haftasında Güney Kıbrıs ekibi AEK Larnaca ile 13 Ekim Perşembe günü saat 19.45’te deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu müsabakayı Polonya’dan Pawel Raczkowski yönetecek. Raczkowski’nin yardımcılıklarını Radoslaw Siejka ve Adam Kupsik üstlenirken, Mücadelenin dördüncü hakemi ise Pawel Malec olacak.

TRABZONSPOR’A DANİMARKALI HAKEM

UEFA Avrupa Ligi’nde Fransız temsilcisi Monaco’yu konuk edecek olan Trabzonspor’un maçında Danimarka’dan Jakob Kehlet düdük çalacak. Kehlet’in yardımcılıklarını Lars Hummelgaard ve Victor Skytte gerçekleştirecek. Maçın dördüncü hakemi ise Sandi Putros olacak.

BAŞAKŞEHİR’E MALTA’DAN HAKEM

UEFA Konferans Ligi A Grubu dördüncü maçında Letonya temsilcisi RFS ile karşılaşacak olan Başakşehir’in maçında ise Malta’dan Philip Farrugia düdük çalacak.

SİVASSPOR’UN MAÇINI MANUEL SCHUETTENGRUBER YÖNETECEK

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu dördüncü hafta maçında Sivasspor, 13 Ekim Perşembe günü Kosova temsilcisi Ballkani ile karşılaşacak. Yiğidolar’ın deplasmanda oynayacağı maçı Avusturya’dan Manuel Schuettengruber yönetecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Avrupa’daki temsilcilerimizin maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin