1. Haberler
  2. Spor
  3. Atletico Madrid, Julian Alvarez ile 6 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Atletico Madrid, Julian Alvarez ile 6 Yıllık Sözleşme İmzaladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atletico Madrid’den Yeni Transfer

Atletico Madrid'den Yeni Transfer

LaLiga’nın köklü temsilcisi Atletico Madrid, yeni sezon için transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Takımın önemli forveti Alvaro Morata’nın ayrılmasının ardından, Madrid ekibi forvet hattını güçlendirmek adına Norveçli golcü Alexander Sörloth’u kadrosuna kattı. Bununla birlikte, Arjantinli yıldız Julian Alvarez ile de anlaşarak hücum gücünü daha da artırmış oldu.

ALVAREZ İLE 6 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Manchester City forması ile gösterdiği etkileyici performansla dikkat çeken ve Arjantin Milli Takımı ile dünya şampiyonluğu yaşayan Julian Alvarez, Atletico Madrid ile 6 yıllık bir sözleşme imzaladı. Bu transfer, Atletico Madrid’in gelecek sezon hedefleri açısından büyük bir adım olarak değerlendiriliyor.

MANCHESTER CITY FORMASINI 103 KEZ GİYDİ

24 yaşındaki forvet, Manchester City ile toplamda 103 maçta görev alırken, 36 gol ve 18 asistlik bir performans sergiledi. Geçtiğimiz sezon ise tüm kulvarlarda 54 karşılaşmada sahaya çıkarak, 19 gol ve 13 asist ile takımına önemli katkılar sağladı.

70+20 MİLYON EURO KARŞILIĞINDA TRANSFER OLDU

Atletico Madrid, bu transfer için Manchester City’ye toplamda 70 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Ayrıca, başarılı oyuncunun sözleşmesinde 20 milyon euro tutarında bonus maddeleri de bulunuyor. Böylece Julian Alvarez, 2024-2025 sezonunun yaz transfer döneminde kayıtlara geçen en pahalı oyuncu oldu.

KARİYERİ KUPALARLA DOLU

Arjantinli futbolcu, geçtiğimiz ay kariyerinde ikinci kez Copa America şampiyonluğunu elde etti. Ayrıca, Manchester City ile 2 Premier Lig, 1 UEFA Şampiyonlar Ligi, 1 UEFA Süper Kupa, 1 FIFA Kulüpler Dünya Kupası ve 1 İngiltere Kupası gibi önemli başarılar kazandı. Alvarez, yeni takımı için Madrid’e gelerek sağlık kontrolünden geçmeyi de ihmal etmedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Atletico Madrid, Julian Alvarez ile 6 Yıllık Sözleşme İmzaladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin