1. Haberler
  2. Spor
  3. Atalanta’nın Zaniolo Değerlendirmesi ve Inter Maçı Öncesi Beklentiler

Atalanta’nın Zaniolo Değerlendirmesi ve Inter Maçı Öncesi Beklentiler

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber Merkezi – İtalya Serie A’nın 3. hafta mücadelesinde, 30 Ağustos Cuma akşamı saat 21.45’te Atalanta, son şampiyon Inter’e konuk olacak. Maç öncesi Atalanta Teknik Direktörü Gian Piero Gasperini, takımın önemli oyuncusu Nicolo Zaniolo’nun sakatlığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

“Zaniolo Problemi Var”

Gasperini, Zaniolo ile ilgili durumu değerlendirirken, “Bir Zaniolo problemi var. Kazanmayı umduğumuz bir kumardı, ancak henüz sonuç alamadık. Bu durum 2 aydır devam ediyor. Şu an ileri uçta sadece Retegui ve De Ketelaere’ye sahibiz.” ifadelerini kullandı.

“San Siro’da Hiç Kazanamadık”

Inter maçı hakkında konuşan deneyimli teknik direktör, “San Siro’da daha önce hiç kazanamadık. Ancak her şeyin bir ilki vardır. Inter çok güçlü bir takım ve bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız.” şeklinde bir değerlendirme yaptı.

Neler Olmuştu?

Geçen sezonu Premier Lig ekibi Aston Villa’da geçiren Zaniolo, Galatasaray tarafından Atalanta’ya kiralanmıştı. Bu kiralama anlaşması, satın alma opsiyonu da içermekteydi. Serie A takımı, Galatasaray’a bu transfer için 6.4 milyon euro ödeme gerçekleştirdi. Eğer mavi-siyahlılar, Zaniolo’yu kalıcı olarak kadrolarına katmak isterlerse Galatasaray’a 15.5 milyon euro bonservis bedeli ödemek durumunda kalacaklar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Atalanta’nın Zaniolo Değerlendirmesi ve Inter Maçı Öncesi Beklentiler
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin