1. Haberler
  2. Magazin
  3. Ata Demirer’in Bozcaada’daki Deniz Tutkusu

Ata Demirer’in Bozcaada’daki Deniz Tutkusu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ata Demirer’in Bozcaada’daki Deniz Sevdası

Ata Demirer'in Bozcaada'daki Deniz Sevdası

Ünlü komedyen Ata Demirer, verdiği kilolarla göz alıcı bir fit görünüme kavuştu. Yılın büyük bir bölümünü güzel Bozcaada’da geçiren Demirer, burada “Sevdalı” adını verdiği teknesiyle sık sık denize açılıyor. Deniz altındaki maceralarıyla dikkat çeken Demirer, bu sevdasını sosyal medya hesaplarında da aktif bir şekilde paylaşıyor.

Son olarak, denizden ilginç bir taş bulduğunu takipçileriyle paylaşan Demirer, bu taşın üzerindeki katmanlı desenlerin kendisini etkilediğini belirtti. Paylaşımında, “Denizin içinde yatıyordu bu güzel taş. Taşları tanıyan arkadaşlardan ricam, biraz bilgi vermeleri. Zira bu taşın kendine has katman katman desenleri var; daha önce hiç böylesini görmemiştim.” ifadelerini kullandı.

Ata Demirer’in deniz altındaki keşifleri ve sosyal medya paylaşımları, hayranları tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Onun deniz tutkusu, hem sağlıklı yaşamına katkı sağlıyor hem de yeni keşifler yapma fırsatı sunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ata Demirer’in Bozcaada’daki Deniz Tutkusu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin