1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Apple’dan yeni MacBook Pro hamlesi: M2 işlemcisi göründü!

Apple’dan yeni MacBook Pro hamlesi: M2 işlemcisi göründü!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Apple’ın M2 işlemcisi 2021 yılında seri üretime giren MacBook Pro modellerine ekleniyor. Biliyorsunuz dünyayı etkileyen bir mikroçip krizi bulunuyor. Otomobil, akıllı telefon ve bilgisayar üreticilerini başta olmak üzere pek çok sektör etkilendi. Apple’ın da etkilendiği hatta akıllı telefonların üretim ve tedariğinde sorun yaşadığını biliyoruz. Hal böyleyken, 2021 yılının yeni MacBook Pro’larında ikinci nesil işlemciler kullanılacak. 

2021 YILININ İLK MACBOOK’UNDA YENİ İŞLEMCİ

Yeni ortaya çıkan bir rapora göre, Apple’ın yeni MacBook Pro üretimini 2021’in ikinci yarısına yeniden planladığı görülüyor. Daha önceki benzer iddiaları destekleyen bu roparda aynı zaman ‘M2’ işlemcisine de vurgu yapılıyor. M2 işlemcisi nisan ayının başlarında seri üretime girdi. Nikkei Asia tarafından sızdırılan raporda aynı zamanda yeni işlemcili MacBook Pro’ların satışlarına temmuz ayında başlanacağı vurgulanıyor. 

Öte yandan yeni işlemcinin ilk etaptaMacBook Pro’da kullanılması amaçlanıyor. Bununla birlikte, M1 işlemcide olduğu gibi, Apple’ın daha sonra onu daha fazla ürün yelpazesinde kullanması bekleniyor.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Apple’dan yeni MacBook Pro hamlesi: M2 işlemcisi göründü!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin