1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Apple Vision Pro ve Satış Tahminleri

Apple Vision Pro ve Satış Tahminleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen WWDC geliştiriciler konferansında tanıtılan Apple Vision Pro, piyasadaki en gelişmiş karma gerçeklik gözlüklerinden biri olarak dikkat çekiyor. Ancak, ABD’de 3,500 dolara satışa sunulan bu ürün için IDC tarafından yapılan tahminler pek iç açıcı değil.

Satışlarında Beklenen Düşüş

Satışlarında Beklenen Düşüş

IDC’nin açıklamalarına göre, Apple Vision Pro’nun ABD’deki satışlarının %75 oranında düşmesi bekleniyor. Şirketin hedeflediği 500 bin satış rakamına ulaşamayacağı öngörülüyor. Bu düşüşün temel nedeni olarak ürünün yüksek fiyatı gösteriliyor.

Fiyatlandırma ve Beklentiler

Analistlere göre, Apple’ın Vision Pro’nun daha geniş kitlelere ulaşabilmesi için fiyatını 1,500 dolara kadar düşürmesi gerekiyor. Şirketin daha uygun fiyatlı bir model üzerinde çalıştığı ve ikinci versiyon geliştirme planlarını askıya aldığı biliniyor.

Ancak, Apple’ın fiyat indirimi konusunda istediği noktaya henüz ulaşamadığı ve Vision Pro’nun satışlarını artırmak için stratejiler geliştirmeye devam ettiği belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Apple Vision Pro ve Satış Tahminleri
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin