1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Apple hem iPhone hem de Apple Watch için yeni planlar yapıyor

Apple hem iPhone hem de Apple Watch için yeni planlar yapıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şirket akıllı saat modellerinde sürekli sağlık vurgusu yapıyor ve fitness özelliklerini de öne çıkartıyor. iPhone tarafında ise bu akıllı saat ile entegrasyon konusunda oldukça iddialı. İşte yeni çıkan detaylara göre Apple şirket için yeni bir pozisyon için iş ilanı açtı. Bu iş ilanında ‘fitness’ vurgusunun yapılması gözlerden kaçmadı.

KAN ŞEKERİ DE ÖLÇEBİLECEK AKILLI SAAT GELEBİLİR

Apple iş ilanını ‘Düzenleyici Proje Yöneticisi’ olarak açtı. Aynı zamanda burada fitness konusunda çalışabilecek birisi aranıyor. Detaylarında ise iPhone ve Apple Watch’un sürekli gelişen bir sağlık ve fitness uygulamalarına odaklandığı yazıyor. Hatta bu pozisyona gelecek kişi için daha aktif ve sağlıklı bir yaşam için ‘harika bir şeyler’ yapmaya hazır olun diyor.

Forbes’ta yer alan habere göre Apple çok daha gelişmiş bir fitness takipçisi üzerinde çalışıyor. Apple’dan Niel Smith de tıbbi olarak konumlandırılan cihazlarda yer alan sensörlere vurgu yapıyor. Apple’ın daha önce de gelişmiş sağlık teknolojileri üzerinde çalıştığı öğrenilmişti. Başlangıç ​​olarak, muhtemelen Apple Watch için kan şekeri izlemeyi araştırıyor ve Rockley Photonics adlı bir şirket ile çalışıyor olabilir.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Apple hem iPhone hem de Apple Watch için yeni planlar yapıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin