1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Apple Haritalar Uygulaması Web’de Kullanıma Sunuldu

Apple Haritalar Uygulaması Web’de Kullanıma Sunuldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Apple Haritalar Uygulaması Artık Web’de!

Apple Haritalar Uygulaması Artık Web'de!

Apple, Haritalar uygulamasını web tarayıcılarına taşıyarak önemli bir adım attı. Artık, iPhone veya iPad’inize ihtiyaç duymadan, herhangi bir cihazın tarayıcısından Apple Haritalar’ı kullanma imkanı sunuluyor. Bu gelişme, yol tarifi almak, yeni yerler keşfetmek ve işletmeleri bulmak gibi işlemleri daha da kolaylaştıracak.

Apple’ın basın bültenine göre, uygulamanın beta versiyonuna erişmek isteyen kullanıcılar, Mac ve iPad cihazlarında Safari ve Chrome tarayıcılarını, Windows cihazlarında ise Chrome ve Edge tarayıcılarını kullanarak bu hizmete ulaşabilecek.

Apple Haritalar’a Erişim

Şu an için yalnızca İngilizce olarak sunulan Apple Haritalar’a adres üzerinden erişim sağlanabiliyor. Beta sürümü ile birlikte kullanıcılar, araç ve yaya yol tarifleri alabilir, fotoğraflar, çalışma saatleri, derecelendirmeler ve yorumlar gibi değerli bilgilere ulaşabilirler.

Haritalar, Rehber özelliği ile de pek çok şehirde yemek yenilebilecek, alışveriş yapılabilecek ve keşfedilecek yerleri kullanıcılarına sunacak. Aynı zamanda, bu platformda kullanıcılar için çeşitli etkinlikler ve yerel keşif önerileri de yer alacak.

Bu yeni adımla birlikte Apple, yıllardır pazar lideri olan Google Haritalar’a ciddi bir rakip olma yolunda önemli bir mesafe kat etmiş durumda. Kullanıcılar, daha fazla seçenek ve özelleştirme imkanı ile haritalar dünyasında yeni bir deneyim yaşamaya hazır!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Apple Haritalar Uygulaması Web’de Kullanıma Sunuldu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin