1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Api-Ms-Win-Crt-Runtime-L1-1-0.dll Hatası Çözümü Nedir? Sorunu Gidermek İçin Öneriler

Api-Ms-Win-Crt-Runtime-L1-1-0.dll Hatası Çözümü Nedir? Sorunu Gidermek İçin Öneriler

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu sorunu çözmek için aramalar yaptığınızda api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll indir, başlıkları ile karşılaşabilirsiniz. Esasında bu hata mesajının çözümü çokta zor değildir. Çözüm için dikkat edilmesi ve alınması gereken bazı önlemler bulunur.

Api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll Hatası Neden olur?

Windows işletim sistemi için Microsoft tarafından geliştirilen api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll dosyası, bu hatanın ana nedenidir. DLL dosyaları programların ortak işlem yaptığı dosyalardır. Programlar çalışırken sistem bu dosya içinde gerekli dosya arar. Bu çalışma sistemi bellek kullanımını azaltmak içindir. DLL dosyası çalışan programın bir parçasıdır. Bu nedenle tek başına çalışamaz. C++ kütüphanesindeki api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll dosya olmadığında bu hatayı alacaksınız.

Api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll Hatası Çözümünde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bu hatanın çözümünden önce bilgisayarınızdaki önemli dosyaları yedeklemeniz önerilir. Sorunu çözmek için indirme yapmanız gerekli olabilir. Bunun içinde bilgisayarınızın 32 bit mi 64 mi olduğunu öğrenin. DLL dosyası yüklerken adımları özenli bir şekilde takip etmelisiniz.

Api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll Hatası Çözümleri

– Bilgisayarınıza kötü amaçlı virüsler bulaştığı için bu hatayı alıyor olabilirsiniz. İlk çözüm yolu mutlaka bilgisayarınız için genel bir virüs taraması yapmak olacaktır.

– Bu hatayı alma nedenlerinizden biri Windows’un yaptığı güncellemeyi bilgisayarınızın almamış olması olabilir. Çünkü Windows sistemi için gerekli olan dosyalar sürekli olarak güncellenir. Bilgisayarınızda güncelleme yaparak ta bu soruna çözüm bulabilirsiniz.

– Bu iki çözüm işe yaramamış ise api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll dosyası bilgisayarınızda eksiktir. Bu nedenle sisteminizin 32 ve 64 bit oluşuna göre doğru dll dosyasını indirerek bu hatanın çözüme kavuşmasını sağlayabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Api-Ms-Win-Crt-Runtime-L1-1-0.dll Hatası Çözümü Nedir? Sorunu Gidermek İçin Öneriler
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin