1. Haberler
  2. Spor
  3. Antalyaspor Halil İbrahim Dervişoğlu’nu Kiralamak İstiyor

Antalyaspor Halil İbrahim Dervişoğlu’nu Kiralamak İstiyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalyaspor’dan Transfer Hamlesi

Antalyaspor'dan Transfer Hamlesi

Haber Merkezi – Antalyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz günlerde deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş’a 4-2’lik bir skorla mağlup oldu. Bu sonuç, kırmızı-beyazlı ekip için bir alarm zili çaldı ve eksiklerini gidermek adına harekete geçmeye karar verdiler. Teknik direktör Alex de Souza yönetimindeki Antalyaspor, forvet hattını güçlendirmek amacıyla transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Bu bağlamda, Galatasaray’ın kadrosunda düşünülmeyen 24 yaşındaki milli golcü Halil İbrahim Dervişoğlu için kiralama teklifinde bulundular. Antalyaspor, Dervişoğlu’nun maaşının büyük bir kısmının Galatasaray tarafından karşılanmasını talep ediyor. Eğer maaş konusunda bir anlaşma sağlanabilirse, bu transferin yakın bir zamanda duyurulması bekleniyor.

Geçen Sezon Hatayspor’daydı

24 yaşındaki Halil Dervişoğlu, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Hatayspor forması giymişti. Bu süreçte gösterdiği performansla dikkat çeken Dervişoğlu’nun, sarı-kırmızılılarla 2027 yılına kadar süren bir sözleşmesi bulunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Antalyaspor Halil İbrahim Dervişoğlu’nu Kiralamak İstiyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin