1. Haberler
  2. Spor
  3. Antalyaspor, Adolfo Julian Gaich ile Sözleşme İmzaladı

Antalyaspor, Adolfo Julian Gaich ile Sözleşme İmzaladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İHA Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, 25 yaşındaki Arjantinli forvet oyuncusu Adolfo Julian Gaich ile resmi bir sözleşme imzaladı. İmza töreni, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirildi ve törene Asbaşkanlar Ali Altun ve Levent Ördek katılım gösterdi.

Antalyaspor, Adolfo Julian Gaich ile Sözleşme İmzaladı

“Geçen Sezon Rize’de Önemli İşler Yaptı”

Yönetim tarafından yapılan açıklamada, Gaich hakkında şu sözler sarf edildi: “Tanıdığımız ve bildiğimiz bir oyuncu. Geçen sezon Rize’de önemli işler yaptı. Buraya da oldukça hazır bir şekilde geldi. CSKA Moskova’da hazırlık dönemini geçirip maçlara da çıktı. Güçlü fiziği ve karakteri ile özellikle tercih ettiğimiz bir futbolcuydu. Antalyaspor’umuza hayırlı olsun.”

“Uzun Yıllar Aramızda Olmasını Diliyoruz”

Asbaşkan Ali Altun, takımın golcü ihtiyacını Adolfo Gaich ile karşıladıklarını belirterek, “Genç yaşı, hırslı yapısı ve golcü özellikleriyle takımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Fizik olarak oynamaya hazır durumda. Ligimizi tanıyan bir futbolcu olarak uyum sorunu yaşamayacağını düşünüyorum. Satın alma opsiyonu kulübümüzde olmak üzere 1 yıllık kiralık anlaşma yaptık. Ancak göstereceği performansla uzun yıllar aramızda olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

“Yeni Bir Meydan Okumayla Başlıyorum”

Antalyaspor’a resmi imzayı atan Adolfo Julian Gaich, Türkiye’ye geri dönmekten ve Antalyaspor formasını giyecek olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Arjantinli futbolcu, “Yeni bir meydan okumayla başlıyorum. Bu sene de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Alex de Souza ile birlikte güçlü bir ekip olacağız. Rakiplerimize karşı en iyisini yapmayı hedefliyorum. Bireysel olarak hedeften daha çok, takımımın başarısına yardım etmeye ve takıma katkıda bulunmaya odaklanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Antalyaspor, Adolfo Julian Gaich ile Sözleşme İmzaladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Antalyaspor, Adolfo Julian Gaich ile Sözleşme İmzaladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin