Antalyaspor, 5 eksikle Alanya deplasmanında

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spor Toto Süper Ligin 10’uncu haftasında iki Antalya takımının karşılaşacağı maçta Fraport TAV Antalyaspor, hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla tamamlayarak, saat 20.00 sıralarında karayoluyla maçın oynanacağı Alanyaya hareket edecek.

Antalyaspor ile Alanyaspor Süper Ligde 13üncü kez birbirlerine rakip olacak. Akdeniz temsilcileri daha önce toplamda 36 kez birbiriyle karşılaştı. İki takım ilk kez 1989-1990 sezonunda TFF 2. Ligde rakip olurken, aralarında oynanan bu mücadele 1-1 berabere sona erdi. Antalyaspor, oynanan 36 maçta rakibine karşı 13 galibiyet, 11 beraberlik ve 12 yenilgi aldı. Antalyaspor ile Alanyaspor, 10 kez TFF 2. Lig, 12 kez Spor Toto Süper Lig, 8 kez hazırlık maçı, 4 kez Ziraat Türkiye Kupası ve 2 kez de Spor Toto 1. Lig maçında birbirleriyle karşılaştı. İki takım arasında geçen sezon oynanan son mücadeleyi Antalyaspor 3-1 kazanmıştı.

EN FAZLA ALINAN SKOR 0-0 VE 1-0

Antalyaspor ile Alanyaspor arasında oynanan toplam 36 maçta en çok alınan skorlar 0-0 ve 1-0lık skorlar oldu. İki takım 6şar kez 0-0 ve 1-0lık sonuçlarla sahadan ayrıldı. Turuncu yeşilli takımla kırmızı beyazlıların maçlarında 5 kez 3-1 ve 3er kez ise 2-0, 2-1 ve 4-0’lık skorlar alındı. İki takım arasında 2’şer kez 1-1, 2-2, 3-0 ile 3-2lik sonuçların yanı sıra 1’er kez de 3-3 ve 5-1’lik sonuçlar sahaya yansıdı.

Kırmızı beyazlı ekip ile Alanyaspor arasında oynanan toplam 36 maçta taraftarlar 93 gole tanık oldu. Antalyaspor, rakibinin kalesine 47 gol atma başarısı yakalarken, turuncu yeşilli Alanyaspor ise 46 golle karşılık verdi.

2 SAKAT, 3 CEZALI, 1 DE SINIRDA

Antalyasporda, Alanyaspor maçı öncesi sakatlığı bulunan ve 5 ay sahalardan uzak kalacak Alassane Ndao ile kasık bölgesinde problemi bulunan kaleci Boffinin yanı sıra kart cezalıları Shoya Nakajima, Soner Aydoğdu ve Güray Vural takımdaki yerlerini alamayacak. Sarı kart cezası sınırında yer alan Fernando Martins, maçta kart görmesi durumunda bir sonraki hafta iç sahada oynanacak İstanbulspor maçında cezalı duruma düşecek.

5 HAFTALIK GALİBİYET ÖZLEMİNİ SONLANDIRMAK İSTİYOR

Ligde oynadığı son 5 maçta 1 beraberlik ve 4 yenilgi alan kırmızı beyazlılar derbiyi kazanarak kötü gidişi sonlandırmayı hedefliyor. Kırmızı beyazlı ekip ligin 3üncü haftasında sahasında Trabzonsporu 5-2 yenerek galibiyet sevinci yaşamıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Antalyaspor, 5 eksikle Alanya deplasmanında

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin