1. Haberler
  2. Spor
  3. Ankaragücü, Kayserispor’u 3-1 Mağlup Etti

Ankaragücü, Kayserispor’u 3-1 Mağlup Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DHA’nın haberine göre, yeni sezon hazırlıklarını Kayseri’deki Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde sürdüren 1. Lig takımlarından Ankaragücü, ilk hazırlık maçında Kayserispor’u 3-1 gibi net bir skorla mağlup etti. Bu karşılaşmanın ardından Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan, basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

“Şampiyonluk Yolu İçin Hata Yapmamamız Gerek”

Cihat Arslan, maçın genel atmosferini değerlendirerek, “Kayserispor’a teşekkür ediyoruz. Bizi çok iyi ağırladılar. Gerçekten güzel ve centilmence bir mücadele oldu. Sadece son dakikada yaşanan bir gerginlik, yorgunlukla ilgili bir durumdu ve futbolun doğasında var. Güçlü ve önemli bir kadromuz var. Bu, oyuncularımızı geniş alanda değerlendirmek için ilk hazırlık maçımızdı. Önceki dönemlerde bazı aksaklıklar yaşanmıştı. Bu maç, bize birçok açıdan bilgi sağladı; genç oyuncularımız, oyuna sonradan dahil olanlar ve hangi mevkilerde eksikliklerimiz olduğunu görmek açısından önemliydi.” dedi.

“İlerlememiz İçin Hata Yapmamalıyız”

Arslan, açıklamalarına devam ederek, “Büyük bir taraftar grubuna sahibiz ve onlara karşı sorumluluklarımız var. Mahcup olmamak için elimizden geleni yapmalıyız. Şampiyonluk hedefimiz doğrultusunda da hatasız ilerlememiz gerekiyor. Fiziksel olarak eksiklikler gördük, oyun anlamında da geliştirmemiz gereken yönler mevcut. Bu dönemde, teknik direktörler olarak eksikliklerimizi tespit etmek öncelikli hedefimiz. Kayserispor’a bu süreçte başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

“Ankaragücü’nü Şampiyon Yapmak Zorundayız”

Sezonun ilk maçında Şanlıurfaspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Cihat Arslan, “Geçen sene kümede kalması için dua ettiğimiz bir takım, bu sene bizim rakibimiz olacak. Bu rekabet oldukça heyecan verici. Centilmence bir mücadele olduğu sürece herkes herkesle karşılaşabilir. 2002 yılında Kayserispor’da oynadım ve bugün 22 yıl sonra burada maç yapabilmek çok anlamlı. Amacımız Ankaragücü’nü şampiyon yapmak.” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ankaragücü, Kayserispor’u 3-1 Mağlup Etti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin