1. Haberler
  2. Gündem
  3. ANKA: Sokak Hayvanlarına Yönelik Kanun Teklifi Tartışmaları

ANKA: Sokak Hayvanlarına Yönelik Kanun Teklifi Tartışmaları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkemizde başıboş sokak köpeklerinin artması ciddi bir sorun haline gelmiştir. Bu durum, vatandaşların güvenliğini tehdit etmekte ve yaralanmalara hatta ölümlere yol açmaktadır. Bu vahşetin önüne geçmek amacıyla AK Parti tarafından bir kanun teklifi hazırlanmıştır.

Ünlü İsimlerden Tepkiler

Kanun teklifine karşı bazı ünlü isimlerden tepkiler gelmeye başlamıştır. Bu isimlerden biri de ünlü şarkıcı Sertap Erener.

Sertap Erener’in Tepkisi

Sertap Erener, dün akşam İstanbul’da verdiği konserde, AK Parti’nin TBMM’ye sunduğu Hayvanları Koruma Kanunu’nda değişiklik öngören kanun teklifine sert bir şekilde tepki göstermiştir.

“Böyle bir şeyi biz kaldıramayız”

Erener, “Bu iş için elimizden geleni yapalım çünkü bu işin vebali boyunlarına olacak. Böyle bir şeyi biz kaldıramayız, toprak hiç kaldıramaz. Zaten çok acımız var, bir de bunu eklemeyelim” diye konuşmuştur.

“Uykusuz Geceler Bizi Bekliyor”

Sertap Erener, konserde şunları söylemiştir: “Bu iş için elimizden geleni yapalım çünkü bu işin vebali boyunlarına olacak. Böyle bir şeyi biz kaldıramayız, toprak hiç kaldıramaz. Zaten çok acımız var, bir de bunu eklemeyelim. Ne olur sahiplenelim, bununla ilgili sosyal sorumluluk sahibi olduğumuz bireyler olarak bilelim. Çünkü bu yasa çalışmayacak. Büyük bir kaos bizi bekliyor. Uykusuz geceler bizi bekliyor. Lütfen siz de ses olun.”

Farkındalık İçin Film Gösterimi

Konserde, sokak hayvanlarıyla ilgili farkındalık yaratmak amacıyla kısa bir film gösterimi de yapılmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ANKA: Sokak Hayvanlarına Yönelik Kanun Teklifi Tartışmaları
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin