1. Haberler
  2. Magazin
  3. Angelina Jolie’den Venedik Film Festivali’nde Duygusal Açıklamalar

Angelina Jolie’den Venedik Film Festivali’nde Duygusal Açıklamalar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Angelina Jolie, Venedik Film Festivali’nde Yeni Filmi ile Gündemde

Angelina Jolie, Venedik Film Festivali'nde Yeni Filmi ile Gündemde

Yeni filmi Maria ile Venedik Film Festivali’nde dikkat çeken Angelina Jolie, ünlü aktör Brad Pitt ile olan boşanma süreci hakkında içten açıklamalarda bulundu. The Hollywood Reporter‘a verdiği röportajda, ilişkileri hakkında çarpıcı detaylar paylaştı ve birçok kez ihanet yaşadığını belirtti.

Jolie’ye sabahın erken saatlerinde arayabileceği yakın arkadaşlarının olup olmadığına dair bir soru yöneltildi. Ünlü oyuncu, bu konuda şu ifadeleri kullandı:

“BENİM BÖYLE İLİŞKİLERİM YOK”

“Gerçekten böyle derin ve samimi ilişkilerim yok. Belki de genç yaşta ebeveynimi kaybetmemin etkisi vardır. Belki de sürekli çalışıyor olmam ya da geçmişte çok fazla ihanet yaşamış olmam bu durumu etkiliyor.”

“Yanımda omzumu yaslayabileceğim sıcak ve yakın arkadaşlarım yok. Ancak birkaç kişi var ve aralarından birkaçı gerçekten yeterli. Loung, Kamboçyalı Amerikalı insan hakları aktivisti, en yakın arkadaşlarımdan biri.”

“ANNEM BANA ÇOK YAKINDI”

Jolie, annesiyle olan ilişkisini de vurgulayarak, “Annem benim için çok değerliydi. Onu kaybettiğim için derin bir acı yaşıyorum. Yıllar içinde ailemin ihtiyaç duyduğu anlarda yanlarında olmayan birkaç arkadaşım oldu. Ancak güvenebileceğim birkaç kişi var.” şeklinde konuştu.

Angelina Jolie'den Venedik Film Festivali'nde Duygusal Açıklamalar

Son olarak, Jolie, “Maria Callas kiminle öldü? Güvendiği iki kişiyle.” diyerek, güvenin ve yakınlığın önemine de dikkat çekti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Angelina Jolie’den Venedik Film Festivali’nde Duygusal Açıklamalar
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin