1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Android 15 Geliştirici Ön İzleme ve Samsung One UI 7.0 Güncelleme Ertelemeleri

Android 15 Geliştirici Ön İzleme ve Samsung One UI 7.0 Güncelleme Ertelemeleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Google’ın Android 15 Geliştirici Ön İzleme Sürümü

Google'ın Android 15 Geliştirici Ön İzleme Sürümü

Haber Merkezi – Google, geçtiğimiz aylarda Pixel telefonları için Android 15 geliştirici ön izleme sürümünü tanıttı. Bu güncelleme, Google’ın kendi modellerinden sonra diğer akıllı telefon üreticilerine de ulaşmaya başlayacak. Kullanıcılar, yeni özelliklerin ve iyileştirmelerin tadını çıkarmak için sabırsızlanıyor.

SAMSUNG’DAN ERTELEME KARARI

Samsung’un, daha önce temmuz ayında başlatması beklenen One UI 7.0 beta programı için erteleme kararı alındığı bildirildi. İlk planlara göre, bu güncellemenin ağustos ayında kullanıma sunulması hedefleniyordu. Ancak, şirketin mevcut durumu bu planları etkilemiş durumda.

Gelen bilgilere göre, Samsung, Android 14 tabanlı One UI 6.1.1 arayüzünü geliştirmek ve dağıtmakla meşgul. Bu süreç, One UI 7.0 ilk beta güncellemesinin zamanında tamamlanmasını zorlaştırıyor.

BİR ERTELEME DAHA GELDİ

Samsung’a yakın kaynaklardan alınan yeni bilgilere göre, One UI 7 güncellemesi bir kez daha ertelendi. Başlangıçta temmuz ayında yayınlanması planlanan bu güncelleme, öncelikle ağustos ayına daha sonra ise en erken eylül ayına kaydırılmış durumda. Geçtiğimiz yıl Ekim ayında Android 14 tabanlı One UI 6’nın kullanıma sunulmasıyla birlikte, One UI 7 henüz test aşamasına bile gelmedi.

Öte yandan, bu bilgilerin henüz resmi bir açıklama olmadığını ve yalnızca iddialara dayandığını belirtmekte fayda var. Kullanıcılar, Samsung’un resmi duyurusunu bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Android 15 Geliştirici Ön İzleme ve Samsung One UI 7.0 Güncelleme Ertelemeleri
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin