1. Haberler
  2. Siyaset
  3. AK Parti MYK Toplantısı: Ömer Çelik’ten Kılıçdaroğlu İddialarına Yanıt

AK Parti MYK Toplantısı: Ömer Çelik’ten Kılıçdaroğlu İddialarına Yanıt

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Toplantısı Başladı

Haber Merkezi, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı, Parti Genel Merkezi’nde basına kapalı olarak başladı. Toplantı sürerken, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik basın toplantısı düzenleyerek gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

“Bu İddialar Doğru Değildir”

Çelik, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan görüşme mesajı aldığına dair iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti. AK Parti Sözcüsü, “Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından Sayın Kılıçdaroğlu’na herhangi bir görüşme veya buluşma mesajı gönderilmemiştir. Bu iddia kesinlikle doğru değildir.” açıklamasında bulundu.

“Biri Aracılığıyla Teklif Geldi”

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Bu teklif birisi aracılığıyla geldi. Ancak bu durumu doğru bulmadım ve görüşmeyeceğimi ifade ettim.” şeklinde konuştu.

“Netanyahu Hükümeti Yargılanmalı”

Çelik’in açıklamaları arasında öne çıkan başlıca konular ise şu şekilde sıralandı:

  • “Gündemimizdeki en acı tablo Gazze’deki insanlık dramıdır. Bu tablo giderek derinleşiyor ve insanlar büyük bir göç dalgası içerisinde hayatlarını kurtarmak için yer değiştirmek zorunda kalıyorlar. Bu durum, yoksulluk ve yoksunluğun ne denli ciddi bir boyuta ulaştığını gözler önüne seriyor.”
  • “İnsanlık tarihinin en soykırımcı hükümeti olarak tarihe geçen Netanyahu hükümeti mutlaka yargılanmalıdır. Bugün Fransa, Almanya ve İngiltere Gazze’ye yardımın açılması için çağrıda bulundu. Ancak İsrail, bu çağrılara kayıtsız kalmaktadır. Daha fazla insanın hayatını kaybetmesine neden olan İsrail’e karşı hangi yaptırımlar uygulanacaktır?”

“Tecavüzleri Savunan Bir Şebeke…”

Çelik, sözlerine devam ederek, “İsrail Dışişleri Bakanı adeta Hitler’in bakanı gibi davranıyor. Ahlaksızlıkta yarışan bir anlayışla karşı karşıyayız. İsrail’in uygulamaları, tecavüzleri savunan bir şebeke tarafından destekleniyor. Haniye’nin öldürülmesi, Haniye’nin ateşkesi yüksek sesle dile getirdiği bir dönemde gerçekleşti. Lahey’deki davaya Türkiye taraf oldu ve tüm ülkelerin katılmasını arzu ediyoruz.”

Kuruluş Yıl Dönümü Programına Davet

Çelik, AK Parti’nin kuruluş yıl dönümü etkinliklerine de dikkat çekerek, “14 Ağustos’ta AK Parti’nin kuruluş yıl dönümünde Cumhurbaşkanımızın konuşmasını dinlemeye halkımızı davet ediyoruz. AK Parti, büyük bir siyasi yürüyüşün temsilcisidir.”

AK Parti’nin 14 Ağustos’ta kutlanacak olan kuruluş yıl dönümüne tüm vatandaşları davet ediyorum. Çarşamba günü hepinizin katılımını bekliyoruz. AK Parti’nin yeni binasında gerçekleşecek bu törende Cumhurbaşkanımız bir konuşma yapacak.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Parti MYK Toplantısı: Ömer Çelik’ten Kılıçdaroğlu İddialarına Yanıt
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin