AirPods temizleyen mini ‘bulaşık makinesi’ tasarlandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Minik bir kare şeklinde tasarlanan bu cihaz, ona özel olarak hazırlanan bir alkollü sıvıyı içine döktükten sonra çalıştırma mekaniğine dayanıyor. Kulaklığın iç kısmını dönen fırçalı kısma yerleştirdiğinizde öncelikle kulak içine denk gelen kısmı temizlenmiş oluyor. 

KABLOSUZ KULAKLIK TEMİZLEME CİHAZI

Sonraki adımda ise kulaklığın gövde kısmını cihazın içine yerleştirmeniz gerekiyor. Buraya yerleştirilen kulaklık bir sağa bir sola çok da sert olmayan hamlelerle temizleniyor. En nihayetinde ise kulaklık ilk haline kıyasla tertemiz oluyor ve kullanıcılar aslında sadece birkaç dakika içinde bu temizliği yapabiliyor. 

Kickstarter üzerinden yayımlanan bu cihaz, 5 bin dolarlık hedefinin çok üzerine çıkmayı şimdiden başardı bile. Kulaklık temizleme aracı, yüzde 70 oranında alkol ile doldurulan bir mekanizmaya sahip. Bu kulaklık makinesinin tamamen güvenli ve cihaza zarar vermediği de özellikle aktarılıyor. Cardlax EBC olarak adlandırılan cihazın Kicktarter sayfasından incelemeleri yapabilirsiniz. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AirPods temizleyen mini ‘bulaşık makinesi’ tasarlandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin