AirPods Pro’ya çok benzeyen Huawei FreeBuds 4i tanıtıldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nilay Kamu/ milliyet.com.tr

Huawei kulaklık tarafında oldukça dikkat çeken adımlar atmaya devam ediyor. Kablosuz ve kulak içi formda tasarlanan Huawei FreeBuds 4i 10 saate kadar aktif kullanım sunuyor. Tasarım tarafında Apple’ın AirPods Pro’suna benzeyen ancak biraz daha köşeli yapıda tasarlanan bu kulaklık uygun fiyatıyla tanıtıldı.

Huawei FreeBuds 4i uygun fiyatlı kablosuz kulaklık

Üç farklı renk seçeneği ile kullanıcıların karşısına çıkan kulaklık, ANC yani aktif gürültü engelleme özelliğine sahip. Bu sayede kullanıcıların dışarıdan tamamen izole olmasını sağladığı aktarılan kulaklığın, yüksek ses kalitesi de sunduğu özellikle vurgulanıyor. 

Kulaklığın bu yüksek ses kalitesi sunmasına ek olarak 3D biyonik tasarımı sayesinde kulağa tam oturuyor ve bu sayede kulağa binen yük azalıyor. Kulaklığın üst kısmında bulunan dokunmatik yüzeylere iki kez dokunulduğunda mobil cihazlar ile bağlantı kurmayı sağlayan kulaklık, yapay zeka desteğine de sahip. 

Kulaklığın üzerinde bulunan dokunmatik tuşa uzun basarsanız, şeffaf mod etkinleştiriliyor veya devre dışı bırakılabiliyor. 

Aktif gürültü engelleme özelliği açıkken 7 buçuk saat kullanım sunan kulaklık devre dışı bırakıldığı takdirde 10 saate kadar müzik dinlemeye imkan tanıyorken kulaklığın kutusu kullanıldığında 22 saat kullanma sağlıyor. Kulaklığın yüzde 100 şarj olması için 60 dakika gerekiyor.

Hızlı ses bağlantısı için Bluetooth 5.2’ye sahip olan kulaklık bu noktada 8 Mart’tan itibaren 75 dolardan satışa çıkıyor. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AirPods Pro’ya çok benzeyen Huawei FreeBuds 4i tanıtıldı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin