1. Haberler
  2. Magazin
  3. Ahu Tuğba’nın Vefatı ve Kızı Anjelik’in Duygusal Açıklamaları

Ahu Tuğba’nın Vefatı ve Kızı Anjelik’in Duygusal Açıklamaları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ahu Tuğba’nın Vefatı

Ahu Tuğba'nın Vefatı

Yeşilçam sinemasının unutulmaz isimlerinden biri olan Ahu Tuğba, 69 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun vefat haberi, sosyal medya aracılığıyla Nuri Alço tarafından duyuruldu. Alço, “Canım dostum Ahu’nun vefat haberini öğrendim. Kızı Anjelik ile görüştüm. Maalesef çok üzgünüm. Ahu’muzu kaybettik.” ifadelerini kullanarak acısını paylaştı.

Ahu Tuğba, 1991 ile 2010 yılları arasında evli kaldığı Amerikalı doktor Timmy Alejtanij’den olan kızı Anjelik ile yaşamaktaydı. Tuğba’nın ölüm haberini duyuran Film-San Vakfı Genel Müdürü Kıvanç Terzioğlu, ünlü oyuncunun cenazesinin Miami’den İstanbul’a getirilmesi için belediye birimleriyle irtibata geçildiğini açıkladı.

Annelik ve Son Anlar

Annelik ve Son Anlar

Cenazesinin getirilmesi beklenen Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin, annesinin son anlarıyla ilgili duygusal açıklamalar yaptı. Calvin, “Bu yaşıma kadar hep başımda durdu. Başka bir anne gibi olabilirdi, ama o parasını benim eğitimime harcadı. Hep bana apayrı bir anne oldu.” dedi.

Acı Duygular

Acı Duygular

Acılı kızı Anjelik, annesinin ölümünün ardından yaşadığı derin acıyı da dile getirdi. “Öğlene doğru uyandım, annem hala uyuyor gibiydi. Akşam oldu, annemde hala bir ses yoktu. Gece olunca endişelendim ve 911’i aradım. Annemin yanına gittiğimde, benim boncuk gözlüm buz gibi olmuştu.” şeklinde konuştu.

Anjelik Calvin, “Dünyanın en büyük acısı” diyerek bu durumu şöyle ifade etti: “Bir annenin evladı tarafından o şekilde bulunması. Rabbim düşmanımın başına vermesin. Keşke benim kalbimi çıkarsalardı da annemi o şekilde görmeseydim.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ahu Tuğba’nın Vefatı ve Kızı Anjelik’in Duygusal Açıklamaları
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin