1. Haberler
  2. Gündem
  3. Afyonkarahisar’da Büyük Taarruz Zafer Haftası Kutlamaları ve Protokol Krizi

Afyonkarahisar’da Büyük Taarruz Zafer Haftası Kutlamaları ve Protokol Krizi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Afyonkarahisar’da Büyük Taarruz Zafer Haftası Kutlamaları

Afyonkarahisar'da Büyük Taarruz Zafer Haftası Kutlamaları

Afyonkarahisar’da, Büyük Taarruz Zafer Haftası’nın 102. yıl dönümü dolayısıyla Valilik programı gerçekleştirildi. Kutlamalar, tarihi Kocatepe’de Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Numan Kurtulmuş’un, Vali Kübra Güran Yiğitbaşı’nın ve diğer protokol üyelerinin katılımıyla düzenlenen törenle başladı.

ŞEHİTLİK ZİYARETİ YAPILDI

Protokol, ilk olarak Başkomutanlık Karargahı’nın bulunduğu Kocatepe’ye giderek, düşmana geçit vermeyen ve canları pahasına savunma yapan şehitlerimizi anmak amacıyla Yüzbaşı Agâh Efendi Şehitliği’ni ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında, Yzb. Agâh Efendi, 100 Mehmetçik ve Üsteğmen Feyzullah’ın kabirlerine karanfil bırakıldı.

BURCU KÖKSAL’DAN KOLTUK TEPKİSİ

Törenin başında, protokol arasında bir krize neden olan olay yaşandı. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, diğer protokol üyeleri ile aynı düzeyde bir koltuk yerine plastik bir sandalyeye oturtulmasına tepki gösterdi.

“KABUL ETMİYORUM”

Köksal, görevlilere seslenerek “Böyle bir şey yok! Kabul etmiyorum, bu mu yani? Afyonkarahisar belediye başkanına bu mu?” diyerek sert bir şekilde itirazda bulundu.

BAŞKA KOLTUĞA OTURDU

Kendisine ayrılan koltuğa oturmayı reddeden Köksal, “Ben buraya oturacağım” diyerek başka bir koltuğa geçti. Bu sert tepki sonrası, törenin ilerleyen dakikalarında Köksal için plastik koltuk değiştirildi.

“SAYGISIZLIK AFYONKARAHİSAR HALKINA”

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Burcu Köksal, şunları belirtti: “Ben, Afyonkarahisarlı hemşehrilerimin iki kişiden birinin oyunu almış bir belediye başkanıyım. Bu yapılan saygısızlık bana değil, Afyonkarahisar halkına yapılmıştır. Afyonkarahisarlı hiçbir vatandaşıma saygısızlık yaptırmam. Saygısızlık yapmaya çalışanlara karşı da Afyonkarahisar halkının onurunu korurum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Afyonkarahisar’da Büyük Taarruz Zafer Haftası Kutlamaları ve Protokol Krizi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin