1. Haberler
  2. Spor
  3. Adrien Rabiot’un Transfer Görüşmeleri ve İstediği Maaş

Adrien Rabiot’un Transfer Görüşmeleri ve İstediği Maaş

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın transfer görüşmelerine başladığı Fransız orta saha oyuncusu Adrien Rabiot’un kulüplerden istediği maaş belli oldu. Rabiot’un menajeri ve temsilcisi olan annesi Veronique aracılığıyla kulüplerle görüşmeler sürdürülüyor.

Corriere dello Sport’un haberine göre, Rabiot’a teklifte bulunan kulüpler arasında Real Madrid, Liverpool, Milan, Roma ve son olarak Juventus yer alıyor. Juventus, Rabiot’a yıllık 7.5 milyon euro teklif ederek en yüksek maaş teklifini yapan kulüp oldu.

Adrien Rabiot'un Transfer Görüşmeleri ve İstediği Maaş

Rabiot’un temsilcisi Veronique, kulüplere 8 milyon euro net maaş talebi iletti. Bu rakamı kabul eden kulübün Rabiot’la anlaşacağı belirtildi.

Adrien Rabiot Kariyeri

Adrien Rabiot Kariyeri

  • Paris Saint-Germain Dönemi: 2019/20 sezonunda Paris Saint-Germain’den ayrılarak Juventus’a transfer olan 29 yaşındaki oyuncu, Juventus formasıyla toplamda 212 maça çıkarak 22 gol ve 15 asist kaydetti.
  • Milli Takım Performansı: Rabiot, Fransa Milli Takımı formasıyla EURO 2024’te yer aldı ve turnuva boyunca 5 maça çıkarak takımına katkı sağladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Adrien Rabiot’un Transfer Görüşmeleri ve İstediği Maaş
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin