1. Haberler
  2. Gündem
  3. Acun Ilıcalı’nın Uçakta Yaşamla İlgili Düşünceleri

Acun Ilıcalı’nın Uçakta Yaşamla İlgili Düşünceleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemde servetiyle sık sık gündeme gelen Acun Ilıcalı, sosyal medyada paylaştığı bir videoyla yine dikkatleri üzerine çekti. Aylar önce katıldığı bir programda verdiği cevaplarla konuşulan Ilıcalı, uçakta geçirdiği zamanla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

‘Uçakta Yaşamak Hayatımın Bir Parçası’

'Uçakta Yaşamak Hayatımın Bir Parçası'

Youtuber Nur Tuğba Namlı’nın kanalına konuk olan Ilıcalı’ya, “Bir günde en fazla kaç ülkeye gittiniz? Bu tempoya nasıl dayanıyorsunuz?” sorusu yöneltilir. Ilıcalı, uçakta yaşamanın hayatının bir parçası olduğunu ve şükretmekten yakınmaya vakit bulamadığını belirtir. Daha da ileri giderek dünyada istediği her şeyi alabilecek durumda olduğunu vurgular.

‘Dünyada Ne İstesem Alabilecek Durumdayım’

Ilıcalı, “Türkiye’de ofisi var, İngiltere’de takımı var, Dominik’te de işi var. Vallahi bi yerden sonra Allah o kuvveti veriyor. Şükretmekten yakınmaya vakit bulamıyorum ben. Allah bunu nasip etti daha ne olsun diyorum yani. Dünyada ne istesem alabilirim, bu çok kolay bir durum değil. Bu duygu sana Allahım bana bunu lütfettin Allah razı olsun getiriyor devamında.” şeklinde konuşur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Acun Ilıcalı’nın Uçakta Yaşamla İlgili Düşünceleri
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin