1. Haberler
  2. Magazin
  3. Acun Ilıcalı’nın 4. Evliliği: Ayça Çağla Altunkaya ile Mutluluk

Acun Ilıcalı’nın 4. Evliliği: Ayça Çağla Altunkaya ile Mutluluk

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Acun Ilıcalı’nın Yeni Evliliği

Acun Ilıcalı'nın Yeni Evliliği

Ünlü televizyon yapımcısı ve iş adamı Acun Ilıcalı, bir kez daha dünyaevine girdi. Acun Ilıcalı, kızı Melisa’nın annesi olan eski eşi Şeyma Subaşı’ndan boşandıktan sonra, kısa bir süre içerisinde Ayça Çağla Altunkaya ile yeni bir ilişkiye başladı. Medyanın gündeminden düşmeyen bu çift, sonunda evlilik kararı alarak mutluluklarını taçlandırmaya karar verdi.

EVLENDİLER

Uzun süredir birlikte olan Acun Ilıcalı, sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile nikâh masasına oturdu. 4. kez evlenen Ilıcalı, düğününü Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleştirerek, mutluluğa ‘evet’ dedi.

SÜRAT TEKNESİYLE GELDİLER

Düğün töreninde paylaşılan ilk karelerde, Ayça Çağla Altunkaya’nın duru gelinliği ve şık tarzı dikkat çekti. Çiftin düğün alanına sürat motoru ile girişi ise, etkinliğin en çok konuşulan detayları arasında yer aldı. Düğün, yalnızca Türkiye’de değil, yurt dışında da büyük yankı uyandırdı.

DÜĞÜN YUNAN MANŞETLERİNDE

Özellikle Survivor programı ile tüm dünyada tanınan Acun Ilıcalı’nın düğünü, Yunan basınında manşetlere taşındı. Yunanistan’ın prestijli gazetelerinden Star Press, düğünle ilgili fotoğrafları manşetinde yayımladı.

“4’ÜNCÜ KEZ DAMAT OLDU”

Haberlerde çiftin yaş farkına da dikkat çekilerek, “25 yaşındaki gelin, 4’üncü kez damat olan yapımcı Acun Ilıcalı ile evlendi.” ifadeleri kullanıldı. Ayrıca, romantik bir kişilik olarak nitelendirilen Ilıcalı hakkında, 4 evliliği, 3 boşanması ve 4 kızı olduğu bilgileri de paylaşıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Acun Ilıcalı’nın 4. Evliliği: Ayça Çağla Altunkaya ile Mutluluk
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin