1. Haberler
  2. Spor
  3. Abdullah Avcı’nın Trabzonspor’daki Dönemi Sona Erdi

Abdullah Avcı’nın Trabzonspor’daki Dönemi Sona Erdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Abdullah Avcı’nın İkinci Dönemi Sona Erdi

Abdullah Avcı'nın İkinci Dönemi Sona Erdi

Bordo-mavili kulüp Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiğini duyurdu. Kulübün resmi açıklamasında, “Kulübümüz ile Teknik Direktörümüz Sayın Abdullah Avcı arasındaki 30.06.2025 bitiş tarihli teknik adam sözleşmesi yapılan görüşmeler neticesinde karşılıklı olarak feshedilmiştir. Sayın Avcı’ya kulübümüze verdiği hizmetler için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz.” ifadeleri yer aldı.

İkinci Dönem Performansı

Abdullah Avcı, Trabzonspor’daki ikinci döneminde toplam 44 maça çıktı. Bu süreçte 26 galibiyet, 13 mağlubiyet ve 6 beraberlik elde etti. 61 yaşındaki teknik adam, 2021-22 sezonunda Trabzonspor’u şampiyonluğa taşıyarak camiaya büyük bir sevinç yaşattı. Bordo-mavili takım, 2020-21 ve 2022-23 sezonlarında Süper Kupası’nı kazanarak başarısına başarı kattı.

Abdullah Avcı Veda Etti!

Abdullah Avcı, kulübün açıklamasının ardından Trabzonspor’a veda etti. Duygularını dile getirerek, “Çok sevdiğim Trabzonspor’a, oyuncularıma ve futbolla yatıp futbolla kalkan, gerçek Trabzonspor sevdalılarına bugün hoşça kal demem gerekiyor.” dedi.

Başta Başkan Sayın Ertuğrul Doğan olmak üzere, kendisini daima evinde hissettiren tüm Trabzonspor camiasına teşekkürlerini sunan Avcı, “Onlara, her zaman doğrunun ve futbolun yanında oldukları için minnettarım.” ifadelerini kullandı.

Avcı, “Böyle bir şehre, çok uzun zamandır, özledikleri bir şampiyonluk sevincini yaşatmış olmaktan dolayı hayatım boyunca büyük bir gurur duyacağım. Bundan sonra ne konuşulursa konuşulsun, bu paha biçilmez duyguyu hiç kimse (ve ne kadar incitici olursa olsun, hiçbir haksız eleştiri) benden geri alamaz.” diyerek duygularını paylaştı.

Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'daki Dönemi Sona Erdi

Son olarak, “Belki bugün değil ama bir gün mutlaka değeri anlaşılacak iki şeyin altını çizerek sizlere veda ediyorum.” diyerek sözlerine devam etti:

Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'daki Dönemi Sona Erdi

  • Pedro, Batagov, Cham, Cihan, Draguş transferleri, önümüzdeki 3 yıl için bu takımın iskeletini oluşturacak; çok dikkatli ve titiz bir anlayışla gerçekleştirildi.
  • Mevcut kadro, Milli Takımlara tam 10 oyuncu vermiş, yüksek kalitede bir organizasyonun ürünü.

Son olarak, “Onlara iyi bakın. Yazarken kendim de farkındayım, şu an hayal kırıklıkları ve alınan erken sonuçlar doğruların önüne geçiyor çünkü bu bir geç hasat. Yine de yazmak boynumun borcu.” diyerek sözlerini tamamladı.

Bugün, bu güzel şehirden ayrıldığını vurgulayan Avcı, “Bu renkler, bana yaşattığı en güzel duygularla birlikte benimle geliyor. Hoşça kal Trabzon.” ifadeleriyle veda etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Abdullah Avcı’nın Trabzonspor’daki Dönemi Sona Erdi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin