1. Haberler
  2. Spor
  3. Abdullah Avcı: Rapid Wien Maçı Kritik Öneme Sahip

Abdullah Avcı: Rapid Wien Maçı Kritik Öneme Sahip

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Abdullah Avcı’dan Açıklamalar

Abdullah Avcı'dan Açıklamalar

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Sivas deplasmanında elde edilen 0-0’lık sonucun kendisini tatmin etmediğini açıkladı. Oyuncularıyla gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısında, eksiklikleri ayrıntılı bir şekilde ele alan Avcı, perşembe günü Avusturya’da oynayacakları Rapid Wien maçının kritik önemine dikkat çekti.

“Yolumuzda İlerleyeceğiz”

Avcı’nın “Sezonun başındayız, eksikler elbette olacak. Ancak basit hatalar ve konsantrasyon kayıpları olmamalı. Kafamızı kaldıracağız ve tamamen Rapid Wien’e odaklanacağız. Biz büyük bir takımız, siz de büyük oyuncularsınız. Şimdi reaksiyon gösterme zamanı. Kazanıp, yolumuzda ilerleyeceğiz.” dediği öğrenildi.

“Avrupa Arenası Önemli”

Rakibin oyun organizasyonuna ve fiziksel kapasitesine dikkat çeken Abdullah Avcı, “Yüksek mücadele ve takım disiplini şart. Akıllı oynayacağız ama coşkumuzu kaybetmeden… Sahada herkes birbiri için koşacak ve yardımlaşacak. Bu ekibin potansiyeline güveniyorum. Kazanmak için her şeyi yapacağız. Avrupa arenası hepimiz için önemli.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Abdullah Avcı: Rapid Wien Maçı Kritik Öneme Sahip
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin