1. Haberler
  2. Spor
  3. Aaron Boupendza’nın Transfer Süreci ve Kariyer Gelişmeleri

Aaron Boupendza’nın Transfer Süreci ve Kariyer Gelişmeleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aaron Boupendza’nın Futbol Kariyerindeki Son Gelişmeler

Aaron Boupendza'nın Futbol Kariyerindeki Son Gelişmeler

Bir dönem Türkiye Süper Lig ekiplerinden Hatayspor forması giyen Gabonlu golcü oyuncu Aaron Boupendza, son olarak MLS takımlarından Cincinnati FC ile yollarını ayırdı. Kulüp tarafından yapılan resmi açıklamada, Boupendza’nın sözleşmesinin feshedildiği ve böylece oyuncunun bonservisini eline aldığı belirtildi.

KARARINI HENÜZ VEREMEDİ

Gabonlu golcünün Türkiye’ye dönüşü için Göztepe ve Kasımpaşa gibi kulüplerin devreye girdiği iddiaları gündemde. Ancak Boupendza, henüz hangi takıma transfer olacağına dair kesin bir karar vermiş değil. Bunun yanı sıra, Yunanistan Ligi’nden AEK ve PAOK gibi kulüplerin de Boupendza’ya teklif sunduğu bilgisi edinildi.

Geçtiğimiz günlerde iflasını açıklayan Bordeaux kulübünden Hatayspor’a bedelsiz olarak transfer olan Boupendza, Türkiye’deki performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Bu başarılı performansının ardından, 4.2 milyon euro bedelle Katar’ın Al-Arabi kulübüne transfer olmuştu.

HATAY’DA GÖZ DOLDURMUŞTU

Katar macerasının ardından, 7 milyon euro karşılığında Suudi Arabistan ekibi Al-Shabab‘a, ardından da 6.5 milyon euro bonservis bedeliyle Cincinnati’ye transfer olan Boupendza, Hatayspor ile çıktığı 38 maçta 22 gol ve 1 asist kaydederek büyük bir başarıya imza attı. Bu performansı ile “gol kralı” unvanını elde etmişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aaron Boupendza’nın Transfer Süreci ve Kariyer Gelişmeleri
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin