1. Haberler
  2. Spor
  3. A Milli Takım Galler Maçı Öncesi Hazırlıklarını Tamamladı

A Milli Takım Galler Maçı Öncesi Hazırlıklarını Tamamladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Takım Galler Maçı Öncesi Son Hazırlıklarını Tamamlıyor

Milli Takım Galler Maçı Öncesi Son Hazırlıklarını Tamamlıyor

A Milli Futbol Takımı, Galler ile yapacağı karşılaşma öncesinde önemli bir antrenman gerçekleştirdi. Takım, video toplantısının ardından fitness salonunda ısınma ve mobilizasyon çalışmaları yaparak antrenmana başladı. Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde yapılan saha antrenmanında, ilk olarak pas ve rondo çalışmalarıyla futbolcuların becerileri geliştirildi.

Sonrasında ise, Galler maçının taktiği üzerinde durularak özel bir antrenman maçı gerçekleştirildi. Bu antrenman sırasında, kalçasındaki ağrılar nedeniyle Hakan Çalhanoğlu takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Takımın bugünkü idmanını, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekilleri Mecnun Otyakmaz, Fuat Göktaş ve Ceyhun Kazancı, Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm ve Genel Sekreter Abdullah Ayaz da yakından takip etti.

Ay-yıldızlılar, Galler ile oynayacağı karşılaşma öncesindeki son çalışmasını bugün saat 10.45’te TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapacak. Bu antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık olacak. Kafile, saat 15.00’te İstanbul Havalimanı’ndan Türk Hava Yolları’na ait bir uçakla Cardiff’e doğru yola çıkacak.

A Milli Takım Galler Maçı Öncesi Hazırlıklarını Tamamladı

A Milli Futbol Takımı’nın Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve aday kadrodan bir futbolcu, Galler – Türkiye maçının oynanacağı Cardiff City Stadyumu’nda yerel saatle 20.00’de (TSİ 22.00) bir basın toplantısı düzenleyecekler. Ay-yıldızlılar, bu toplantı öncesinde stadyumda kısa bir yürüyüş yaparak hazırlıklarını tamamlayacaklar.

A Milli Takım Galler Maçı Öncesi Hazırlıklarını Tamamladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
A Milli Takım Galler Maçı Öncesi Hazırlıklarını Tamamladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin