1. Haberler
  2. Spor
  3. A Milli Kadın Voleybol Takımında Kadro Değişikliği

A Milli Kadın Voleybol Takımında Kadro Değişikliği

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nda Kadro Değişikliği

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda Kadro Değişikliği

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edecek kadrosunda önemli bir değişiklik yaşandı. Takımın kadrosundan Tuğba Şenoğlu İvegin çıkarılırken, onun yerine Galatasaraylı voleybolcu İlkin Aydın dahil edildi. Bu durum, spor camiasında geniş bir yankı uyandırdı.

A Milli Kadın Voleybol Takımında Kadro Değişikliği

Yaşanan gelişmelerin ardından Galatasaray Kulübü, konuyla ilgili ilk açıklamasını yaptı. Galatasaray Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara, A Milli Futbol Takımı’na EURO 2024’te uygulanan çirkin ve ahlak dışı siyasetin, olimpiyatlarda mücadele edecek olan Kadın Voleybol Milli Takımı üzerinden de devam ettiğini vurgulayarak, kulüp olarak tüm sporcu ve antrenörlerin yanlarında olduklarını belirtti.

A Milli Kadın Voleybol Takımında Kadro Değişikliği

“Kendilerine yürekten başarılar diliyoruz”

Cibara, yaptığı açıklamada, şunları ifade etti:

  • “Son olarak EURO 2024’te A Milli Futbol Takımımıza uygulanan çirkin ve ahlak dışı siyasetin, 2024 Paris Olimpiyatları’nda mücadele edecek, hepimizin büyük sevgisini kazanan ve ülkemizi her daim gururlandıran Kadın Voleybol Milli Takımımız üzerinden devam ettiğini üzülerek görmekteyiz.”
  • “Galatasaray Spor Kulübü olarak, kulüp ismi fark etmeksizin olimpiyatta mücadele eden tüm sporcularımızın ve antrenörlerinin yanında olduğumuzu vurgulamak isteriz.”
  • “Tüm branşlarda ter akıtan sporcularımıza bir kez daha başarı dileklerimizi iletiyor, gösterdikleri madalya mücadelesinde kendilerine yürekten başarılar diliyoruz.”

Neler Oldu?

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımımız’ın kadrosunda beklenmedik bir değişiklik yaşandı. Gelecek sezon Türk Hava Yolları’nın formasını giyecek olan Tuğba Şenoğlu İvegin, ‘teknik nedenler ve sakatlık’ gerekçesiyle kadrodan çıkarıldı. Yerine Galatasaray forması giyen İlkin Aydın, kadroya dahil edildi. Bu değişiklik, takımın dinamikleri açısından önemli bir etki yaratabilir.

12+1 kişi olarak belirlenen kadroda İlkin Aydın, as oyuncular arasına dahil edilirken, Beyza Arıcı +1 isim olarak kadroda yer almaya devam ediyor. Bu süreç, takımın olimpiyatlardaki performansı üzerinde belirleyici bir rol oynayabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
A Milli Kadın Voleybol Takımında Kadro Değişikliği
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin