1. Haberler
  2. Spor
  3. A Milli Futbol Takımı’nın Galler Maçı Hazırlıkları

A Milli Futbol Takımı’nın Galler Maçı Hazırlıkları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

A Milli Futbol Takımı, Galler ile oynayacağı maçın hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Teknik direktör Vincenzo Montella’nın, oyuncularıyla sık sık bir araya gelerek moral ve motivasyon artırdığı öğrenildi. Montella’nın, “İyi bir başlangıç yapmalıyız” vurgusu dikkat çekiyor.

A Milli Futbol Takımı'nın Galler Maçı Hazırlıkları

“SİZE GÜVENİYORUM”

Montella, Galler ile tarih boyunca oynanan 9 maçta 3 galibiyet elde edildiğini hatırlatarak, “Milli maçların çok farklı duygularla oynandığını biliyorsunuz. Rakibimizle 9 kez karşılaştık ve sadece 3 kez galip geldik. Özellikle deplasmanda galibiyetimizin olmaması önemli bir detay. Bu durumu değiştirmek tamamen bizim elimizde. Ben size güveniyorum; çıkıp ilk zaferimizi elde edeceğiz.” şeklinde bildirdi.

“EN HAZIR OLAN OYNAYACAK”

Montella, ilk 11’e dair düşüncelerini de aktardı: “Her zaman en hazır olan oyuncu sahada olacaktır. Bu mücadelede de aynı prensibi uygulayacağız. Pazartesi gününden itibaren antrenmanlarımıza başladık ve hepiniz bu maçın ne denli önemli olduğunun farkındasınız. Her takımın ilk hedefi, ilk maçı kazanarak grup maçlarına moralli bir başlangıç yapmaktır. Bizim için de bu durum geçerlidir. Gücümüzün farkında olmalıyız. En hazır olan kimse, o sahada yer almalı ve idmanlarda yaptıklarımızı en iyi şekilde yansıtmalıdır. Benim tek isteğim bu.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
A Milli Futbol Takımı’nın Galler Maçı Hazırlıkları
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin