1. Haberler
  2. Spor
  3. A Milli Futbol Takımında Kadro Değişiklikleri

A Milli Futbol Takımında Kadro Değişiklikleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

A Milli Futbol Takımı’nda Kadro Değişiklikleri

A Milli Futbol Takımı'nda Kadro Değişiklikleri

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar Ligi maçları kapsamında 6 Eylül’de Galler’e konuk olacak ve 9 Eylül’de İzlanda’yı İzmir’deki Gürsel Aksel Stadyumu’nda ağırlayacak. Bu iki önemli karşılaşma öncesinde, milli takım kadrosunda bazı değişiklikler gerçekleşti.

SEMİH KILIÇSOY VE MUSTAFA ERHAN KADRODAN ÇIKARILDI

Devam eden tedavisi nedeniyle Semih Kılıçsoy’un, Galler ve İzlanda maçları süresince tamamen iyileşemeyeceği belirlenmiş olup, bu nedenle aday kadrodan çıkarıldı. Semih, tedavisine kulübünde devam edecek.

Diğer bir değişiklik ise, Mustafa Erhan Hekimoğlu’nun Ümit Milli Takımı’nın aday kadrosuna geçiş yapmasıdır.

TFF’DEN RESMİ AÇIKLAMA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yaptığı açıklamada, “UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki mücadelemize 6 Eylül’de deplasmandaki Galler maçıyla başlayacak A Milli Takımımızın aday kadrosunda değişiklik yapılmıştır.” ifadesini kullandı.

Sol kasığındaki zorlanma nedeniyle A Milli Takım kampına katılan Semih Kılıçsoy’un, uzun bir süredir devam eden tedavisi kapsamında yapılan muayene ve tetkikler sonucunda, sakatlığının Galler ve İzlanda gibi kritik maçlar boyunca tam olarak iyileşmeyeceği tespit edilmiştir. Bu nedenle, oyuncunun aday kadrodan çıkarılması ve tedavisine kulübünde devam etmesi uygun görülmüştür.

Ayrıca, Mustafa Hekimoğlu’nun UEFA Avrupa U21 Şampiyonası Elemeleri’nde İrlanda Cumhuriyeti ve San Marino ile karşılaşacak Ümit Milli Takımı’nın aday kadrosuna geçiş yaptığı bildirilmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
A Milli Futbol Takımında Kadro Değişiklikleri
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin