1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. iOS 14 Beta yayınlandı! iOS 14 Beta nasıl yüklenir?

iOS 14 Beta yayınlandı! iOS 14 Beta nasıl yüklenir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
ABONE OL

2020’nin ilerleyen tarihlerinde tanıtılması beklenen iPhone 12 serisi ile birlikte piyasaya sürülmesi beklenen iOS 14 işletim sistemi 22 Haziran’da düzenlenen WWDC20 etkinliği ile birlikte tanıtıldı.

Birbirinden farklı özelliklerle gelen iOS 14, artık araba anahtarı olarak kullanılabilecek. Bunun yanı sıra, Elektrikli araçlar için özel rotalar oluşturabilecek.

iOS 14’ün en çok konuşulan özelliklerinden biri, artık ana ekrana çeşitli widget’lar eklenebilmesi oldu. Android kullanıcılarının sahip olduğu bu özellik yeni işletim sistemi ile birlikte iPhone’lara da geldi.

Tüm bunların haricinde App Library özelliği sayesinde uygulamaları otomatik olarak kategorize edebilmeye imkan sağlayan iOS 14, CarKey özelliği sayesinde iPhone ve Apple Watch’ları araba anahtarına dönüştürebilecek.

Videolarda resim içinde resim, Siri için yenilenmiş özellikler, çeviri uygulaması ve Apple Haritalar sayesinde bisiklet ve elektrikli araçlara özel rotalar oluşturmayı sağlayan ve ayrıca App Clips ile birlikte uygulamaları indirmeden açmanıza olanak tanıyan iOS 14 iPhone 12 ile birlikte tam sürüm halinde yayınlanacak.

Peki, iOS 14 Betası hangi akıllı telefonlara geldi ve nasıl yüklenir?

Betaprofile.com sitesi üstünden iOS 14 Beta profilini telefonunuza indirdikten sonra, Ayarlar > Yazılım Güncelleme kısmından iOS 14 Beta sürümünü indirebilirsiniz.

Yeni işletim sistemi şu an için beta sürümünde olduğu için, hatalarla karşılaşmanız muhtemel, fakat sonra eğer isterseniz tekrar iOS 13’e geri dönebilirsiniz.

iOS 14 Beta sürümünü destekleyen telefonlar

iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro

iPhone 11

iPhone SE 20

iPhone XS Max

iPhone XS

iPhone XR

iPhone X

iPhone 8

iPhone 8 Plus

iPhone 7

iPhone 7 Plus

iPhone 6s Plus

iPhone 6s

iPhone SE

iPod Touch 7. jenerasyon

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
iOS 14 Beta yayınlandı! iOS 14 Beta nasıl yüklenir?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin