1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Babalar gününde alınabilecek en güzel hediyeler!

Babalar gününde alınabilecek en güzel hediyeler!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
ABONE OL

Haziran ayının gelmesiyle birlikte Babalar Günü’de yaklaşıyor. 21 Haziran Babalar Günü’nde alınabilecek en güzel hediyeleri sizin için liste haline getirdik.Babalar gününde ne hediye alınır? Babalar günü için en güzel hediye ne? Babalar gününde babanıza ne hediye etmelisiniz? Bu soruların cevabını sizler için yanıtlıyoruz!

Tablet

Çok fazla hareket halinde olan kişilerin günlük ihtiyaçlarını karşılayabileceği tabletler, hem eğlence hem de iş için kullanılabiliyor. Bu sebeple tabletler, babalar günü için önemli hediye seçeneklerinden biri.

Powerbank

Sık sık telefon görüşmeleri yapan, telefonla çok ilgilenen kişilerin maalesef şarjı dayanmıyor. Bu sebeple babanıza ulaşamıyorsanız, ona alacağınız powerbank; hem onun işini hem de sizin işinizi kolaylaştıracaktır.

Bluetooth hoparlör

Piknik ve benzeri aktiviteleri seven, doğada zaman geçiren bir aileniz varsa, kablosuz hoparlör mükemmel bir hediye olacaktır. Bu nedenle babanız için düşünmeniz gereken teknolojik hediyelerden biri, Bluetooth hoparlör olabilir.

Kablosuz kulaklık

“Müzik ruhun gıdasıdır” diye boşuna dememişler. Müzik dinleme keyfini yükseltecek bir ürün varsa o da, kaliteli bir kulaklık olur. Bu nedenle kaliteli bir kablosuz kulaklık hediyesi müzik dinlemeyi seven bir babanızı mutlu edecektir.

Oyun konsolu

Oyun oynamayı seven bir aileniz varsa, hem kendiniz hem de babanız için oyun konsolu alabilirsiniz. Gerçi bu biraz hileye giriyor ama olsun. Alacağınız konsolla birlikte babanızla oyun oynayarak vakit geçirebilirsiniz.

Dizüstü bilgisayar

Günümüzde Corona virüsün ortaya çıkmasıyla, dizüstü bilgisayar satışlarında patlama yaşandı. Bunun en büyük nedeni ise evden çalışmaya geçilmesi, bu nedenle babanıza alacağınız kaliteli bir laptop, onun nerede olursa olsun işlerini halletmesine imkan sağlayacaktır. Bu sayede sizinle daha çok vakit geçirebilir.

Traş makinesi

Corona virüsün ortaya çıkmasından sonra, sosyal mesafeye önem vermek sizin için çok önemliyse, alacağınız traş makinesiyle babanızın berberler yerine evde traş olmasını sağlayabilirsiniz.

Elektronik kitap

Babanız kitap okumayı seven biriyse, alabileceğiniz en güzel teknolojik hediye elektronik kitap olacaktır. Hafif yapısı ve binlerce kitap doldurulabileceği için, elektronik kitaplar, okumayı seven kişilerin en çok vakit geçirdiği teknolojilerden biri olmayı başardı.

Akıllı bileklik

Akıllı saatler kadar gelişmiş olmasalarda, çeşitli sağlık uygulamalarını barındıran akıllı bileklikler, saatlerden çok daha ucuz fiyata sahip oldukları için, alması da daha kolay oluyor. Akıllı saatlere göre fiyat/performans odaklı ürün olarak öne çıkan bileklikleri, babanıza hediye edebilirsiniz.

Akıllı saat

Giyilebilir teknolojiler gün geçtikçe hayatımızda daha büyük yere sahip olmaya başladı. Son zamanlarda bazı markaların akıllı saatlerinde sağlık uygulamaları o kadar ilerledi ki EKG bile çekilebiliyor. Hem sağlık, hem teknoloji hem de sıradan bir saat olmaması adına akıllı saatler önemli bir hediye olabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Babalar gününde alınabilecek en güzel hediyeler!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin