1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. iPhone SE 2’nin tanıtım tarihi sızdırıldı!

iPhone SE 2’nin tanıtım tarihi sızdırıldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Apple tarafında uzun zamandır beklenen telefon modeli olan iPhone SE 2 ya da diğer adıyla iPhone 9’un tanıtım tarihi sızdırıldı.

Apple’da çalışan biri tarafından sızdırıldığı iddia edilen bilgilere göre iPhone SE 2, 15 Nisan tarihinde tanıtılacak ve 22 Nisan itibariyle de cihazların teslimat süresi başlayacak.

Tabii bu tarihlerin Corona virüs nedeniyle değişebileceğini de belirtelim. Sızdırılan bilgilerde Corona virüs nedeniyle tanıtım ve teslimat günlerinde ertelenme olabileceği de belirtildi.

iPhone SE 2’den sürpriz!

Apple’ın bugüne kadar piyasaya sürdüğü telefon modelleri arasında en çok beğenilenlerden biri olan iPhone SE’nin, uzun zamandır güncellenmiş haliyle tekrardan piyasaya sürüleceği konuşuluyor.

Şu ana kadar Apple’dan iPhone SE 2 hakkında resmi bir açıklama yapılmadı, fakat tüm iddialar yeni bir modelin geleceği yönünde.

9to5mac isimli internet sitesinin yaptığı habere göre, iOS 14 işletim sistemi kodları arasında yeni iPhone SE modeli hakkında ipuçları veriyor.

Ortaya çıkanlara göre iPhone SE 2 ya da iPhone 9’un birde plus versiyonu, yani daha büyük ekranlı modeli karşımıza çıkacak.

Bu sayede Apple, neredeyse tüm telefon modellerinde bir küçük, bir de büyük ekranı piyasaya sürmüş olacak.

iOS14 içinde bulunan kodlara göre iPhone 9, A13 Bionic işlemci ile piyasaya sürülecek. iPhone 12’ler ise A14 Bionic işlemcisi kullanacak.

Ekran konusunda ise iPhone 9’da 4,5 inç LCD, iPhone 9 Plus’ta ise 5,5 inç LCD ekran kullanılacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
iPhone SE 2’nin tanıtım tarihi sızdırıldı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin