1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Apple yeni bir uygulamayı daha bünyesine kattı!

Apple yeni bir uygulamayı daha bünyesine kattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Apple, mobil uygulama piyasasındaki en popüler hava durumu uygulamalarından biri olan Dark Sky’ı satın aldı. Dark Sky, bu gelişmeyi paylaştığı bir blog yazısında açıkladı.

Dark Sky’ın en iyi hava durumu uygulamalarından biri olmasının iki nedeni var. Bunlardan biri kullanışlı bir tasarıma sahip olması iken, diğeri ise konum bilgilerini titizlikle kullanırken, her harekette bulunulan konumun hava koşullarını kullanıcıya bildirmesi. Yani kullanıcıların, tam konumunu bildirerek hareket eden bir uygulama.

Apple’ın Dark Sky’ı satın alması, Android için kötü haber. Bunun nedeni, uygulamanın artık yalnızca iOS’ta yer alacak olması. Dark Sky’a sahip olan Android kullanıcıları 1 Temmuz’a kadar uygulamayı kullanmaya devam edebilecek. Sonrasında ise Google Play Store’den kaldırılacak.

Apple’ın Dark Sky’ı satın almasının nedeni ise, iOS tabanlı cihazlarda yerleşik hava durumu uygulamasının içine entegre edilmesi gibi görünüyor. Bu sayede Apple, iPhone kullanıcılarına daha doğru ve güvenilir bir uygulama sunacak.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Apple yeni bir uygulamayı daha bünyesine kattı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin