1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş, Sivasspor’u 2-0 Yenerek Önemli Bir Galibiyet Aldı

Beşiktaş, Sivasspor’u 2-0 Yenerek Önemli Bir Galibiyet Aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, Sivasspor’u 2-0 Mağlup Etti

Beşiktaş, Sivasspor'u 2-0 Mağlup Etti

Haber Merkezi – Süper Lig’in 4. haftasında Beşiktaş, evinde Sivasspor’u konuk etti. Siyah-beyazlı ekip, karşılaşmadan 2-0’lık galibiyetle ayrılarak önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Mücadelenin gollerini 27. dakikada penaltıdan Ciro İmmobile ve 89. dakikada Gedson Fernandes kaydetti.

Van Bronckhorst’un Değerlendirmeleri

Van Bronckhorst'un Değerlendirmeleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Sivasspor maçı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İşte Bronckhorst’un maç sonrası yaptığı değerlendirmeler:

“Gedson’un Golü Çok Önemliydi”

Bronckhorst, “Çok mutluyum. İyi bir başlangıç yaptık. İlk yarıda fazla pozisyon üretemedik ama Masuaku ve Gedson ile rakip kaleye tehlikeli yaklaştık. Defansif bir oyun sergileyen bir takıma karşı fırsat yaratmak her zaman zordur. İlk golü bulduğumuz için mutluyum. İkinci gol hemen gelmedi fakat rakibe de pozisyon vermedik. Gedson’un attığı gol bizim için çok önemliydi ve bu sayede 3 puanı almayı başardık.” dedi.

“Enerjik Başlamak İstiyoruz”

Van Bronckhorst, “Öz güvenimiz yüksek ve bunu maça yansıtmaya çalışıyoruz. Her takıma karşı iyi bir performans sergilemeliyiz. Bugün özelinde ikinci golü geç bulduk ama genel olarak ilk bölümü kayıpsız kapattığımız için oyuncularıma teşekkür ettim. Şimdi milli takımlara gidecek oyuncularımız var. Önümüzde Trabzonspor maçı var ve bu iki haftayı iyi değerlendirmek istiyoruz. İkinci yarıya da ilk yarıda başladığımız gibi enerjik bir şekilde başlamak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

“Trabzonspor Maçı En Önemli Karşılaşmamız”

Teknik direktör, “Oyuncularımın milli takımlara davet edilmelerinden dolayı çok mutluyum. Bu, oyuncularımızın milli takım hocalarına kendilerini gösterdiklerinin bir göstergesidir. Önümüzde çok sayıda maç var ve bu süreçte çok çalışmamız gerekecek. Bir sonraki maçımız en önemli maçımız, yani Trabzonspor maçı.” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, milli aranın ardından Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. Bu mücadele, hem takımın moral bulması hem de sezon hedefleri açısından kritik bir öneme sahip.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş, Sivasspor’u 2-0 Yenerek Önemli Bir Galibiyet Aldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin