1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray, Adana Demirspor’u 5-1 Geçti

Galatasaray, Adana Demirspor’u 5-1 Geçti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, Adana Demirspor’u Farklı Geçti

Galatasaray, Adana Demirspor'u Farklı Geçti

Haber Merkezi – Süper Lig’in 4. hafta karşılaşmasında Adana Demirspor ile Galatasaray, nefes kesen bir mücadeleye imza attı. Sarı-kırmızılı ekip, ilk yarısını 4-0 önde tamamladığı bu zorlu maçtan 5-1 galip ayrılarak önemli bir üç puan daha kazandı. Galatasaray’a galibiyeti getiren goller; Kerem Aktürkoğlu, Semih Güler (kendi kalesine), Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens ve Abdülkerim Bardakcı tarafından atıldı. Adana Demirspor’un maçtaki tek golü ise Gravillon ile geldi.

Nihat Kahveci’den Okan Buruk’a Eleştiriler

Nihat Kahveci'den Okan Buruk'a Eleştiriler

Müsabakanın ardından futbol yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray’ın bu etkileyici galibiyetini değerlendirdi. Kahveci, Okan Buruk’un performansına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Zirvede Bırakır Giderdim”

Kahveci, Buruk’un Young Boys maçı sonrası bir kesim tarafından istifaya davet edildiğini belirterek, “Young Boys maçı sonrası camia ve taraftarın bazı tepkileri bana fazla geliyor. Yönetim ve Okan Buruk istifa etsin diyenler görüyorum. Eğer ben Okan Buruk’un yerinde olsaydım ve bu tepkileri duysaydım, görevimi bırakırdım. Zirvede bırakır, giderdim.” dedi.

“Fatih Terim’i Bulduk Deniliyordu”

Kontraspor’a konuşan Kahveci, Okan Buruk ile ilgili sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu şekilde bu ülkede nasıl hocalık yapacaksınız? Bu kadar kolay mı kredisi bitiyor? Fatih Terim’i bulduk deniliyordu. Beni üzen bu.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray, Adana Demirspor’u 5-1 Geçti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin