1. Haberler
  2. Spor
  3. İtalya Ligi’nde Lazio ve Milan Beraberlikte Kaldı

İtalya Ligi’nde Lazio ve Milan Beraberlikte Kaldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İtalya Ligi’nde Heyecan Doruğa Ulaştı

İtalya Ligi'nde Heyecan Doruğa Ulaştı

Haber Merkezi – İtalya Ligi’nde 3. hafta maçında Lazio, güçlü rakibi Milan ile karşı karşıya geldi. Bu zorlu mücadele, 2-2’lik eşitlikle sona erdi ve her iki takım da puanlarını artırma fırsatını değerlendiremedi.

KARŞILAŞMADA KAZANAN YOK

Maçın başlama düdüğünden itibaren her iki takım da kontrollü bir oyun sergiledi. Milan, 8. dakikada Strahinja Pavlovic’in muhteşem golüyle deplasmanda 1-0 öne geçti. İlk yarı, bu skorla tamamlandı. Ancak Lazio, ikinci yarıda toparlanarak sahada etkili olmaya başladı.

62. dakikada Taty Castellano’nun şık bir vuruşla bulduğu golle Lazio, skoru 1-1’e getirdi. Ardından, 66. dakikada Boulaye Dia’nın attığı golle Lazio, maçı 2-1 lehine çevirdi. Ancak Milan, 72. dakikada Rafael Leao’nun harika golüyle durumu 2-2’ye eşitledi ve mücadele bu skorla sona erdi.

İtalya Ligi'nde Lazio ve Milan Beraberlikte Kaldı

Bu sonuçla birlikte, Lazio toplamda 4 puana ulaşırken, Milan 2 puanda kaldı. İtalya Ligi’nde milli aranın ardından Lazio, Hellas Verona’yı ağırlayacak. Öte yandan, Milan ise Venezia’yı konuk edecek. Her iki takım da gelecek maçlarda galibiyet hedefliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İtalya Ligi’nde Lazio ve Milan Beraberlikte Kaldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin