1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray Kadın Voleybol Takımı’na Yeni Transferler ve Hedefler

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı’na Yeni Transferler ve Hedefler

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı’na Yeni Transferler

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı'na Yeni Transferler

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek amacıyla Gürcü smaçör Ann Kalandadze, Sırp smaçör Katarina Lazovic, Hollandalı pasör Britt Bongaerts, orta oyuncu Eline Timmerman ve Türk orta oyuncu Ceylan Arısan ile imza töreni düzenledi. Tören, Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi ve Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara ile Yönetim Kurulu Üyesi Emir Aral da katıldı.

“Hedefimiz Avrupa Kupalarına Direkt Katılmak”

Törende konuşan Mehmet Cibara, yeni sezonun tüm takımlar için sakatlıklardan uzak ve fair-play kuralları çerçevesinde geçmesini diledi. Cibara, “Hedefimiz, önümüzdeki sene Avrupa kupalarına direkt katılmak olacak. O yüzden çok sıkı çalışıyoruz.” dedi.

“Bütçeyi 2,5 Kat Arttırdık”

Cibara, kulüpte voleybola ayrılan bütçe hakkında şu bilgileri paylaştı: “Bütçeyi 2,5 kat arttırdık ve oynadığımız tüm kulvarlarda zirveyi oynamak istiyoruz.”

“Takımımızı Zirveye Oynatacağız”

Galatasaray yönetim kurulunun bir diğer üyesi Emir Aral ise, “Kadın futbolunda da takımımızı zirveye oynatacağız. Challenge Cup ve Sultanlar Ligi’nde zirveye oynayacağız. Yeni sezon hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.

“Yeni Sezonu Sabırsızlıkla Bekliyoruz”

Sarı-kırmızılı ekibe katılan yeni oyunculardan Katarina Lazovic, “Galatasaray takımına katılmaktan dolayı çok mutluyum. Yeni sezon için hazırlıklarımız devam ediyor. Yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyoruz. Takım için elimizden geleni yapacağım.” dedi.

“Türkiye’de Olmaktan Dolayı Çok Memnunum”

Eline Timmerman, “Türkiye’de olmaktan dolayı çok memnunum. Ligi en iyi yerde tamamlamak için elimizden geleni yapacağız.” ifadelerini kullandı.

“Elimizden Geleni Yapacağız”

Britt Bongaerts ise, “Galatasaray’a katılmaktan dolayı çok mutluyum ve dünyaca ünlü bir takımın formasını giymekten dolayı gurur duyuyorum. Hedeflerimiz için elimizden geleni yapacağız.” şeklinde konuştu.

“Umarım Hedeflerimize Ulaşırız”

Bongaerts ayrıca, “Böyle büyük bir kulübün parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Taraftarlara gösterdiği destek için teşekkür ediyorum. Umarım hedeflerimize ulaşırız.” dedi.

“Galatasaray Gibi Büyük Bir Camiaya Katılmaktan Dolayı Çok Mutlu Oldum”

Ceylan Arısan ise, “Galatasaray gibi büyük bir camiaya katılmaktan dolayı çok mutluyum. Hazırlık sürecimiz çok iyi gidiyor. Genç ve dinamik bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Enerji ve uyumumuzu sahaya yansıttığımız sürece bu sezon hedeflerimize ulaşacağımızı düşünüyorum. Umarım hepimiz için sağlıklı ve başarılı bir yıl olur.” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray Kadın Voleybol Takımı’na Yeni Transferler ve Hedefler
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin