1. Haberler
  2. Spor
  3. Wout Weghorst’un Ajax’a Transferi Bekleniyor

Wout Weghorst’un Ajax’a Transferi Bekleniyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ajax ve Burnley Anlaştı

Ajax ve Burnley Anlaştı

Haber Merkezi, De Telegraaf’ın aktardığına göre, Hollandalı golcü Wout Weghorst’un transferi konusunda Ajax ve Burnley kulüpleri anlaşmaya vardı. Weghorst’un bugün sağlık kontrollerinden geçmesi bekleniyor ve transferin kısa süre içinde resmi olarak duyurulması planlanıyor.

Önceki İlgiler: Beşiktaş ve Trabzonspor

Weghorst’un ismi, daha önce Beşiktaş ve Trabzonspor ile sıkça anılmıştı. Bu kulüpler, yetenekli forvetin peşinde koşarken, Weghorst’un geleceği hakkında birçok spekülasyon ortaya atılmıştı. Geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir açıklamada, Hollanda’ya geri dönmenin kendisi için bir seçenek olduğunu ifade ederek Ajax’a yeşil ışık yakmıştı. Weghorst, transfer süreci ile ilgili olarak, “Benim için genel olarak transfer paketinin uygun olması gerekiyor. Ailece çok fazla seyahat ediyoruz. Bizim için kalıcı bir yer arıyorum. Bu yüzden Hollanda kesinlikle bir seçenek.” şeklinde konuşmuştu.

Ayrıca, Ajax‘ın Hollanda’nın en büyük ve en köklü futbol kulübü olduğunu belirterek, bu durumu da vurgulamıştı. “Fazla söze gerek yok,” diyerek Ajax’ın önemine dikkat çekmesi, onun bu transferdeki motivasyonunu açıkça ortaya koyuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Wout Weghorst’un Ajax’a Transferi Bekleniyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin