1. Haberler
  2. Magazin
  3. Bekir Aksoy’dan Pavyon Kültürü Üzerine Açıklamalar

Bekir Aksoy’dan Pavyon Kültürü Üzerine Açıklamalar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bekir Aksoy’dan Pavyon Kültürü Açıklaması

Bekir Aksoy'dan Pavyon Kültürü Açıklaması

Haber Merkezi – Ekranın birçok uzun soluklu fenomen dizisinde başarılı performanslar sergileyen oyuncu Bekir Aksoy, son olarak Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı ve Hazar Ergüçlü’nün başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisine katıldı. Pavyon kültürünü ekrana taşıyan bu dizi, birçok eleştiriye maruz kaldı. Aksoy, dizideki Cenk karakteri ile dikkat çekiyor.

Dizinin pavyon sahneleri ve toplum üzerindeki etkileri hakkında eleştiriler geldi. Bekir Aksoy’a, ‘Dizi çok eleştirilmişti, bir dönem pavyon sahnelerini göstermesiyle ve toplumun kültürünü bozmasıyla itham edilmişti.’ şeklinde bir soru yöneltildi. Aksoy, bu soruya ‘Toplumun kültürünü bozacak bir şey yok. Zaten kültürümüzün içerisinde bu unsurlar var.’ diyerek yanıt verdi.

Ünlü oyuncuya ‘Hiç pavyona gittiniz mi?’ sorusu sorulduğunda ise Aksoy, ‘Sürekliliği olmadı ama gitmişliğimiz var. Arada sırada gidiyoruz. Zamanında birkaç kez gittik.’ şeklinde cevap verdi. Ardından, ‘Tabii ki oradaki dramalar bambaşka. Ancak bizim gittiğimiz pavyon kültüründe öyle bir dram yok. İnsanlar genellikle sosyalleşmek için gidiyor.’ diyerek pavyon deneyimlerini aktardı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bekir Aksoy’dan Pavyon Kültürü Üzerine Açıklamalar
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin