1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş, Lugano Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Beşiktaş, Lugano Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında İsviçre temsilcisi Lugano’yu konuk edecek olan Beşiktaş, bu önemli karşılaşma için hazırlıklarına bugün gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti. Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, antrenmanın basına kapalı olarak gerçekleştirildiği ve toplamda 1.5 saat sürdüğü belirtildi.

Beşiktaş, Lugano Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Günün antrenmanında kondisyon ve taktik çalışmalarına ağırlık verildi. İlk olarak ısınma koşuları ve pas çalışmalarıyla başlayan antrenman, daha sonra 5’e 2 top kapma çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise futbolcular, çift kale maç yaparak günün stresini attılar.

ABOUBAKAR, KAMERUN’A GİTTİ

Beşiktaş’tan yapılan bir diğer açıklamada, yıldız futbolcu Vincent Aboubakar’ın izinli olarak ülkesi Kamerun’a gittiği duyuruldu. Kulüp, Aboubakar’ın çocuğunun rahatsızlığı nedeniyle Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst’tan izin alarak Kamerun’a seyahat ettiğini belirtti. Bu sebeple, deneyimli forvetin bugünkü antrenmanda yer almadığı ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş, Lugano Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin