1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bedirhan Şener’in Akıl Sağlığı Üzerine Gözlem Süresi Uzatıldı

Bedirhan Şener’in Akıl Sağlığı Üzerine Gözlem Süresi Uzatıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anneannesi Leyla Çetiner’i 31 Temmuz’da çıkan bir tartışmanın ardından silahla rehin aldıktan sonra öldüren Bedirhan Şener hakkında, çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol ve yurt dışı yasağı uygulanmıştı. Şener’in akli dengesinin yerinde olmadığını belirten uzmanlar, nezarethanede adli tıp doktoru muayenesinden geçirildi. Sonuç olarak, Bedirhan Şener’in Bilkent Şehir Hastanesi Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi’ne sevk edilerek, 3 hafta süreyle gözetim altına alınmasına karar verildi.

Gözlem Süresi 3 Hafta Daha Uzatıldı

Gözlem süresi bugün sona eren şüpheli Şener hakkında hastane, kesin kanaat raporu düzenlenebilmesi için takip ve tedavisinin devam etmesi gerektiğini bildirdi. Hastane, Şener’in gözlem süresinin 3 hafta daha uzatılmasını talep etti. Talebi değerlendiren Ankara 2. Sulh Ceza Hakimliği, Bedirhan Şener’in akıl hastası olup olmadığı ve davranışları üzerindeki etkisini saptamak amacıyla kesin raporun düzenlenebilmesi için gözlem süresinin 3 hafta daha uzatılmasına karar verdi.

Bedirhan Şener'in Akıl Sağlığı Üzerine Gözlem Süresi Uzatıldı

Olayın Geçmişi

Olay, Çankaya ilçesi Güvenevler Mahallesi’nde meydana geldi. Eski Bakan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener ile anneannesi Leyla Çetiner arasında Meneviş Sokak’taki evlerinde bir tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte Bedirhan Şener, anneannesi Çetiner’i tabancayla rehin aldı. Bu durum üzerine Abdüllatif Şener, durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. İhbar sonucunda olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Bedirhan Şener'in Akıl Sağlığı Üzerine Gözlem Süresi Uzatıldı

Bedirhan Şener, bu sırada anneannesi Çetiner’i silahla vurarak ağır yaraladı. Şener, polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Çetiner, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Bedirhan Şener'in Akıl Sağlığı Üzerine Gözlem Süresi Uzatıldı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bedirhan Şener’in Akıl Sağlığı Üzerine Gözlem Süresi Uzatıldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin