1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. iOS 14’ten ilk görüntü geldi! iOS 14 özellikleri…

iOS 14’ten ilk görüntü geldi! iOS 14 özellikleri…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan Android haberlerinin ardından, iOS 14 ile ilgili ilk bilgiler gelmeye başladı. Apple’ın bu yıl sonuna doğru piyasaya sunacağı yeni iPhone modelleri içerisinde bulunması beklenen iOS 14, hangi yeniliklerle gelecek?

Apple Dünya Geliştiriciler Konferansı (WWDC) etkinliğinde tanıtılması beklenen iOS 14’ten kısa bir video geldi. Tabii bu video şu an için netlik kazanmış değil. iOS 14 olduğuna dair resmi bir açıklama henüz bulunmuyor.

Ortaya attığı iddiaların doğruluğu ile tanınan Ben Geskin, Twitter hesabından bir video paylaştı. Paylaştığı videoda bir iPhone modelinde iOS 14 olduğu belirtilen işletim sisteminin çoklu görev ekranı görünüyor.

Ben Geskin, videoda görünenlerin Jailbreak olmadığını ve kesin olarak iOS 14’e ait bir video olduğunun altını çiziyor. Eğer iddialar doğruysa yeni iOS modelinin çok daha değişik bir yapıya sahip olacağını söyleyebiliriz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
iOS 14’ten ilk görüntü geldi! iOS 14 özellikleri…
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin