1. Haberler
  2. Spor
  3. Iğdır FK, Adanaspor’u 6-1 Mağlup Etti

Iğdır FK, Adanaspor’u 6-1 Mağlup Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Iğdır FK, Adanaspor’u Farklı Geçti

Iğdır FK, Adanaspor'u Farklı Geçti

Haber Merkezi – 1. Lig’in 2. haftasında, Yalçın Koşukavak yönetimindeki Iğdır FK ile Sol Bamba’nın çalıştırdığı Adanaspor, Ankara Aktepe Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Maç sonunda Iğdır FK, rakibini 6-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı.

İlk Yarının Gelişimi

Maçın ilk yarısı, Iğdır FK’nın üstünlüğü ile geçti. Ev sahibi ekip, 23. dakikada Dean Liço’nun attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden sadece 4 dakika sonra, 27. dakikada Kosta Aleksic’in, ardından 34. dakikada Hasan Hatipoğlu’nun golleriyle skor 3-0’a yükseldi. Adanaspor, 42. dakikada Mehmet Yıldırım’ın penaltı golü ile durumu 3-1’e getirdi.

Iğdır FK, Adanaspor'u 6-1 Mağlup Etti

Iğdır FK’nın Farklı Galibiyeti

İkinci yarıda da üstün oyununu sürdüren Iğdır FK, 51. dakikada Dean Liço’nun ikinci golüyle skoru 4-1’e taşıdı. 84. dakikada, Adanaspor’un tek golünü atan Mehmet Yıldırım, kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Ev sahibi ekip, 85. dakikada Adrien Regattin’in penaltı golüyle durumu 5-1’e getirdi. Maçın bitmesine dakikalar kala Burak Altıparmak, Iğdır FK’nın 6. golünü atarak skoru 6-1 yaptı. Bu golle birlikte maçta başka bir gol sesi çıkmadı.

Iğdır FK, Adanaspor'u 6-1 Mağlup Etti

Adanaspor’un Puan Durumu

Bu sonuçla birlikte Iğdır FK, puanını 6’ya yükseltirken, Adanaspor’un puanı 3’te kaldı. Adanaspor, zorlu bir mücadele sonrası sahadan yenilgiyle ayrıldı.

İki Takımın Gelecek Fikstürü

1. Lig’in 3. hafta fikstürüne göre, Iğdır FK, 24 Ağustos Cumartesi günü evinde Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Adanaspor ise 25 Ağustos Pazar günü kendi sahasında Pendikspor’u ağırlayacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Iğdır FK, Adanaspor’u 6-1 Mağlup Etti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin