1. Haberler
  2. Spor
  3. Göztepe – Fenerbahçe Maçında Gergin Anlar ve Ali Koç’a Yapılan Saldırı

Göztepe – Fenerbahçe Maçında Gergin Anlar ve Ali Koç’a Yapılan Saldırı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’de Şok Sonuç: Göztepe – Fenerbahçe Maçında Gergin Anlar

Süper Lig'de Şok Sonuç: Göztepe - Fenerbahçe Maçında Gergin Anlar

Süper Lig’in ikinci haftasında Göztepe, evinde konuk ettiği Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. İlk yarıda 2-0 geriye düşmesine rağmen, Göztepe maçı 2-2’lik beraberlikle tamamlayarak önemli bir başarı elde etti. Ancak bu müsabakanın ikinci yarısında tansiyon oldukça yükseldi.

Göztepe - Fenerbahçe Maçında Gergin Anlar ve Ali Koç'a Yapılan Saldırı

Yabancı Maddelerin Atılması

İkinci yarı başlamadan önce, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, saha kenarına inerek tribündeki Fenerbahçeli taraftarların yanına gitti. Ancak bu sırada tribünlerden yabancı maddeler fırlatıldı. Koç’un, deplasman tribününe alınmayan bazı Fenerbahçeli taraftarlarla görüşmek için tribüne gittiği öğrenildi.

Ali Koç’un Darbe Alması

İkinci yarının başlamasından yaklaşık 5 dakika sonra, Ali Koç, deplasman tribününden ayrılmak üzereyken saha kenarında yürüdüğü sırada Fatih Özkan’dan aldığı darbeyle yere düştü. Koç, kısa süre sonra yerden kalkarak protokol tribününe döndü. Bu olay nedeniyle müsabaka bir süreliğine durduruldu.

Galatasaray’dan Açıklama Geldi

Yaşanan bu olayların ardından Galatasaray Kulübü, sosyal medya hesabından dikkat çekici bir açıklama metni yayınladı:

Göztepe - Fenerbahçe Maçında Gergin Anlar ve Ali Koç'a Yapılan Saldırı

“Geçmiş Olsun Dileklerimizi İletiyoruz”

Dün oynanan Göztepe – Fenerbahçe maçında meydana gelen olaylar nedeniyle, her iki kulübümüze ve Türk spor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu tür hadiseler, milyonların tutkuyla takip ettiği Türk futbolunu kaosa sürükleyerek toplumsal huzuru bozma senaryosunun bir parçasıdır.

“Tesadüf Değildir”

Galatasaray Spor Kulübü olarak, son dönemde yaptığımız tüm uyarılar, bu ve benzeri olayların yeniden yaşanmaması için yapılmıştır. Geçtiğimiz sezon, Türk hakemlerini taraftarlarının önüne atarak “gördüğünüz yerde ifşa edin” çağrısı yapanların, Trabzonspor’un stadyumunda provokasyon peşinde koşanların ve maç sonrası boş stadyumumuza kanunsuzca girerek Stat İşletme Direktörümüzü darp edenlerin, dün yaşanan olayların içinde olması bir tesadüf değildir. Eğer o dönemde Türk futbolunun paydaşları daha güçlü bir tepki vermiş olsaydı, belki de bu üzücü olaylar bu noktaya gelmeyecekti.

“Futboldan Uzaklaştırılsın”

Geçtiğimiz sezon, sahada FIFA kokartlı bir hakemimizi yumruklamaya kadar giden bu gergin futbol atmosferinin sorumluları ve başta sosyal medyada olmak üzere şiddeti teşvik eden herkes engellenmelidir. Galatasaray Spor Kulübü olarak, sahalarda şiddetin her türlüsüne karşı olduğumuzu bir kez daha vurguluyoruz. Şiddete karışan tüm bireylerin Türk futbolundan uzaklaştırılması için hukuk başta olmak üzere bütün caydırıcı tedbirlerin vakit kaybetmeksizin uygulanması için çalışacağımızı Türk spor kamuoyuna duyuruyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Göztepe – Fenerbahçe Maçında Gergin Anlar ve Ali Koç’a Yapılan Saldırı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin