1. Haberler
  2. Spor
  3. Göztepe – Fenerbahçe Maçında Gerginlik ve Ali Koç’a Saldırı

Göztepe – Fenerbahçe Maçında Gerginlik ve Ali Koç’a Saldırı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Göztepe – Fenerbahçe Maçında Gergin Anlar

Göztepe - Fenerbahçe Maçında Gergin Anlar

Haber Merkezi – Süper Lig’in 2. haftasında Göztepe ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi ve mücadele 2-2’lik eşitlikle sona erdi. İlk yarıyı sarı-lacivertlilerin 2-0 önde kapatmasının ardından, ikinci yarının hemen başlarında saha karıştı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, tribüne giremeyen sarı-lacivertli taraftarlarına destek olmak amacıyla deplasman tribününe gitmeyi tercih etti. Güvenlik önlemleri altında tribünden ayrılan Koç, oyuncuların çıkış tüneline doğru hareket ederken, tribünlerden kendisine şişe ve çeşitli yabancı maddeler atıldı. Bir şişenin başına isabet etmesiyle Ali Koç yere düştü ve görevlilerden Fatih Özkan’ın itmesiyle arbede yaşandı. Bu durum, ev sahibi kulüp görevlileri ile Ali Koç ve korumaları arasında gergin anlara yol açtı.

Fenerbahçe Yöneticisi Sertaç Komsuoğlu, Başkan Ali Koç’a yapılan saldırıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Komsuoğlu, saldırıyı gerçekleştirenleri ve onlara destek verenleri sert bir dille eleştirdi. Bu bağlamda, Komsuoğlu’nun ifadeleri dikkat çekici oldu:

“SEN DE ÖYLE YAPTIN”

Komsuoğlu’nun açıklaması şu şekilde: “Sadece korkaklar ve acizlik içinde olanlar arkadan saldırabilir. Sen de öyle yaptın. Elbette bunun hesabını sana ve sana sahip çıkanlara soracağız. Arkadan yapılan saldırılara, kahpece davranışlara ve sinsice bekleyişlere alışığız. Ama daha da önemlisi onlarla mücadele etmeye iki kat alışığız!”

Ali Koç, Fenerbahçe için mücadele ederken, Fenerbahçe taraftarları için de göğsünü siper ediyor. Arkasından yapılan sinsice ve kahpece saldırılara rağmen asla yılmıyor; Fenerbahçe için savaşmaya devam ediyor. Ancak taraftarlarımız sadece üzerlerinde sarı-lacivert çubuklu forması olduğu için ötekileştiriliyor, coplanıyor ve biber gazına maruz kalıyorlar.

Yeri geliyor, sahada sporcularımıza saldırılıyor ve meşru müdafaa hakkını kullanan oyuncularımıza dava açılıyor. Biz, canımız pahasına da olsa bu mücadeleden vazgeçmedik ve geçmeyeceğiz.

Ve bir ilave: Fenerbahçe için var olan Başkanımıza da sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz! İyi ki Fenerbahçeliyiz!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Göztepe – Fenerbahçe Maçında Gerginlik ve Ali Koç’a Saldırı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin